Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super... wątek zamknięty Restauracja prześwietna..odlot prawdziwy w smakowaniu tego,co nam...
~Wiesław
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2019

Magiczne miejsce ! wątek zamknięty Chcesz odpocząć od miejskiego zgiełku w zacisznym miejscu blisko natury?...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2019

Kochając życie wątek zamknięty Wszystko dla ciała , duszy dla dzieci dla lepszego życia. Bywalismy w...
~AT
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2019

Organizacja wesela wątek zamknięty koleżanka zarekomendowała nam ,, lisewski,, po swoim przyjęciu weselnym....
~Izabela
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 stycznia 2016

Wesele w uroczym dworku na Kaszubach wątek zamknięty Jak kazda Para Mloda marzylismy o idealnym weselu. Mimo organizacji calego...
~Emilia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 stycznia 2016

Święta w Lisewskim Dworze... wątek zamknięty Spędziliśmy Święta w Lisewskim Dworze...Żona była w trakcie leczenia-...
~Wiesław
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 grudnia 2015

Dom poza domem wątek zamknięty Od czasu kiedy poznałem Lisewski Dwór mam drugie miejsce ,w którym czuje się...
~Wiesław
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 października 2015

Serwis psuje wszystko wątek zamknięty Pojechaliśmy z rodzinka na obiad , oczywiście nastawienie było pozytywne a po...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 marca 2015

Wspaniały weekend wątek zamknięty Dworek bardzo ładny, ogród zadbany. Pokój z pięknymi, stylowymi meblami....
~Iza
-

dodano: 23 marca 2015

Super! wątek zamknięty Byliśmy z mężem w Lisewskim Dworze na weekend. Cisza, spokój i harmonia....
~Monika i Tomek
-

dodano: 23 marca 2015

Fantastyczna obsługa. wątek zamknięty Przyjechałem tylko na weekend nie spodziewałem się zbyt wiele, ale obsługa...
~Łukasz
-

dodano: 1 marca 2015

Zadowoleni goście wątek zamknięty Niesamowite wnętrza można się przenieść w czasie, odpocząć od zgiełku...
~Grażyna i Marek
-

dodano: 8 stycznia 2015

Marian - opinia wątek zamknięty Piękny obiekt zrobiony ze smakiem .Obsługa bardzo miła, jedzenie wyśmienite...
~Marian
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2014

Porażka wątek zamknięty Witam po raz drugi uczestniczyłem w organizowanych w Lisewskim Dworze...
~Wojtek
1

dodano: 7 grudnia 2013

Pobyt Swiąteczny wątek zamknięty Pobyt zaliczamy do b.udanych. Obsługa hotelu niezwykle uprzejma i...
~Grażyna
-

dodano: 29 grudnia 2013

Drogo i bez rewelacji wątek zamknięty jak dla mnie to nic urokliwego tam nie ma otoczenie dawnych pgr-ów śmierdzi,...
~Iza
-

dodano: 10 października 2013

Polecam każdemu! wątek zamknięty Miałam tam wesele więc przekazuję informacje z pierwszej ręki.... Lisewo...
~Ewa
-

dodano: 9 lipca 2013

romcia - opinia wątek zamknięty bylam na weselu poza milym otoczeniem nic ciekawego a jedzenie bylo w...
~romcia
1

dodano: 24 czerwca 2013

Pzepiękne miejsce wątek zamknięty Spędziliśmy weekend w Lisewskim Dworze i to były nie zapomniane dni Pokój...
~goście z torunia
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2011

Serdecznie polecam!!! wątek zamknięty Byłam,wraz z rodziną,na moim urodzinowym obiedzie w dniu wczorajszym....
~Sara
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 października 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry