Widok
Dworek Mechelinki praca
Czy ktoś pracuje w Dworku Mechelinki na stanowisku kucharz??? Widziałem ogłoszenie, że właśnie potrzebują. Dowiedziałem się, że zmienia się ekipa i będą zmieniać dotychczasową karte menu. Podobno czekają kuchnie poważne zmiany i to na +. Zarobki też bardzo dobre. Czy ktoś może potwierdzić? Zastanawiam się nad startowaniem tam.
Nie moja branża ale z tego co zauważyłam jako gość
Budynek z rozmachem tylko jakby brakuje kasy na bieżącą konserwację na zasadzie tu kabelek wystaje tam skórzane oparcie popękane woła o renowację , trochę zimnawo poza sezonem.
Z tego co wiem to średnio raz do roku jest wymiana całej kadry, domyślam się ze chodzi o zarobki bo menu mieli zawsze niezłe a jedzenie dobre.
Wypytalabym się szefa konkretnie na czym te zmiany mają polegać i ile pieniędzy ma zamiar na nie przeznaczyć. No i standardowe pytanie co się stało z poprzednią ekipą.
Jak zaczną kręcić to sam wyczujesz ze jest coś nie tak.
Budynek z rozmachem tylko jakby brakuje kasy na bieżącą konserwację na zasadzie tu kabelek wystaje tam skórzane oparcie popękane woła o renowację , trochę zimnawo poza sezonem.
Z tego co wiem to średnio raz do roku jest wymiana całej kadry, domyślam się ze chodzi o zarobki bo menu mieli zawsze niezłe a jedzenie dobre.
Wypytalabym się szefa konkretnie na czym te zmiany mają polegać i ile pieniędzy ma zamiar na nie przeznaczyć. No i standardowe pytanie co się stało z poprzednią ekipą.
Jak zaczną kręcić to sam wyczujesz ze jest coś nie tak.
Dowiedziałem się, że zmieniają całą ekipę, bo tam od jakiegoś czasu nie było szefa kuchni do tej pory pracowali jacyś praktykanci, którzy mają wyje.. na robotę, nie dbają o porządek, marnują towar, %% itp Ten nowy szef kuchni bardzo przywiązuje wagę do porządku i świeżości produktów, ale jest mega wporzadku. Kumpel kiedyś z nim pracował i mówi, że śmiało mogę wysyłać cv. Chyba spróbuję, może spotkamy się w robocie :)