Widok

Dworzec w Gdyni Głównej

Hydepark Temat dostępny też na forum:
widzieliście dworzec w gdyni ? poprostu masakra, firmy maluja beton i koniec remontu, krzywe chodniki, kazda jedna balustrada inna, lampy krzywo powieszone, to samo jest we wrzeszczu na peronie to jest jakis dowcip, chodnik to żule by lepiej położyły niż te patałachy, krzywo docięte płyty, zacieki z betonu, nosz. k#$%a na to ida nasze pieniadze ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
TEZ WIDZIALEM - poprostu masakra ciekawe czemu tak to wyglada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rozumiem, że Tomek i Adam są braćmi korzystającymi z jednego PC (czy tam laptopa tabletu itp) i PRZYPADKOWO napisali w tym temacie? ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahaha:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najwyraźniej Adam i Tomek mają rozdwojenie jaźni i ten sam komputer :D dobre! :D a mnie się dworzec podoba, poza tym uwielbiam Infobox i nie wiem dlaczego wszyscy tak narzekają. To super inwestycja - zwłaszcza parczek przed nim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Śródmieście

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

do góry