Widok

Dymek przy oknie w SKM

Nie mam pojęcia jak walczyć z takimi ancymonami. Jarać peta przez całą drogę w oknie, a cały dym i tak leci do środka. Smród na cały przedział
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No .......????

Ale sensacyjne ujęcie!!!! Nadaje się nie tylko na stronę Trójmiasto.pl, lecz co najmniej CNN.
Podejdź przeproś, zwróć uwagę albo wezwij kogoś. Zareaguj jak chcesz.... Tysiąc możliwości a wybierasz raport Trójmiasto. Brawo zuchu!!

Ignorant

Czemu wrzucasz wszystkich palaczy do jednego worka. Osoby nie palące nie sypią i nie brudzą, dobre

Co ty piszesz?:) bo aż mi wstyd to czytać ,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To musiało być w PRL jeszcze :)

Oddychaj spokojnie :)

A ja myślałam że najgorszy sort człowieka to pedofile ..ale każdy ma swoje miary..
Brak moja mama pali a to najcudowniejszy człowiek na świecie

Jaranie

Tak jest w każdej komunikacji miejskiej nie liczą się z niczym i nikim ważne że im to pasuje powinny być większe kary a przede wszystkim ludzie powinni reagować na tych smierdziuchow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja kiedyś zwróciłam jednemu uwagę, powiedział, że pali przy otwartym oknie, zapytałam czy wie że w pociągu jest zakaz palenia papierosów, odpowiedział, że zupełnie go to nie interesuje, miał chyba z 18 lat, wyjełam telefon z kieszeni i udawałam, że będę dzwoniła na policję i powiedziałam mu o tym, od razu przestał i na następnym przystanku wysiadł grożąc mi pięścia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nikt normalny nie zrozumie, w en57 nie było przedziałów dla palących nawet w latach 80-tych

to że bydło paliło nie znaczy że robiło to legalnie o kulturze nie wspomnę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

U mnie w bloku sąsiad sobie na tarasie palarnie urządzil

Smród w mieszkaniu w ciepłe słoneczne dni muszę okna zamykać. Czy on może o robić? Czy to nie przestrzeń publiczna?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedys jak mieszkali Gdańszczanie a nie przyjezdni

Kiedyś jeździłem do szkoły i w bagażu przedziałowym paliłem papierosy z robotnikami, to były czasy, nikomu to nie przeszkadzało. Wesoła podróż była, ludzie mili. Można było na kacu piwko strzelić przed klasówka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry