Widok

Dymek przy oknie w SKM

Nie mam pojęcia jak walczyć z takimi ancymonami. Jarać peta przez całą drogę w oknie, a cały dym i tak leci do środka. Smród na cały przedział
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale jak by był w twoim wieku i trzymał nogi na siedzeniu

To wtedy byłby spoko luz ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jesteś moją bratnią duszą?

Ja też już od lat nie zaliczam palaczy do grona ludzi. Gdyby świat był normalny, to by szli do utylizacji taśmowo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Miałem to szczęście latać samolotami które miały popielniczki

a pokolenie xyz, mózg puff...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie wiesz jak palacze potrafią reagować na zwracanie uwagi

Mogą im całkiem puścić hamulce, bo na niczym innym im nie zależy, to są zwykłe ćpuny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Tolerancja" nie jedno ma imię...

Warto przeczytać co to słowo oznacza nim zacznie się wykrzykiwać je na lewicowych pochodach....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

A zejść bułkę z glutenem już mogę ? czy też lepa...

synek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zgłoś kierownikowi pociągu i on to załatwi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raz zadzwoniłem po SOK gdy menele na czwórce przede mną zaczęli palić. Przyszli, pogadali sobie jak kumple i wypisali im mandat na 20 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

palenie w komunikacji powinno

byc dozwolone pamietam jak w latach 60 siedzialem se w tramwaju i relaksowałem sie jazda palac papierosa to samo bylo w kolei teraz to jest jakis terror i niewola ludzi segregacja itd a winna temu jest unia z i**otycznymi pomysłami przez ludzi z uposledzeniem psychicznym
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

od jutra pale i czekam na walke

ponapierdalamy sie troszeczke sie zdziwisz jak kibole beda jezdzic to wtedy dupsko ci sie zacisnie jak wpitol dostanie iu zeby straci
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16

dla niepalacych i pedalazy w obcisłych gaciach

macie wacac moj dym tytoniowy bo mam prawo palic wszedzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18

rąbac unie

palic gdzie chcesz bo jest wolnos palic mozna wszedzie nawet w matketach restauracjach czy mcdonald
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Tak

Przeszkadza. Nie każdy chce śmierdzieć krajanką oddychać syfem bo śmierdziel tytoniowy nie potrafi się powstrzymać przez 40 minut od palenia! To jest chore!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pokolenie

X akurat rozumie. Y tez, bo przedzialy "dla palacych" byly kiedys w kazdym skladzie i na kazdej trasie. Gorzej z Zetkami i Milennialsami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sam

Jestes uposledzony. Widać ze fajki wyzarly Ci to resztę szarych komórek ktore zdołały myśleć logicznie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedys jak mieszkali Gdańszczanie a nie przyjezdni

Kiedyś jeździłem do szkoły i w bagażu przedziałowym paliłem papierosy z robotnikami, to były czasy, nikomu to nie przeszkadzało. Wesoła podróż była, ludzie mili. Można było na kacu piwko strzelić przed klasówka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry