Widok

Dynamiczna jazda

Na drogach Trójmiasta Temat dostępny też na forum:
Wiem ze bylo juz duzo podobnych wątkow, ale muszę sobie ulżyc. Codziennie jezdze do pracy z gdanska do gdyni glowna arteria grunwaldzka itd. Nie mam super auta, ale jezdze DYNAMICZNIE. Niestety wiekszosc kierowcow chyba nie zna takiego slowa, bo jezdza flegmatycznie z opozniona reakcja. Aby sprawnie dostac sie do celu musze wykonywac jakies slalomy, wymijanie prawym pasem itd. Masakra. Postuluje karac rowniez tych co jezdza za wolno i to lewym pasem!!! Reakcja na swiatlach kolejny dramat! Ludzie Flegmy naprawde nie szkoda wam zycia spedzanego w aucie? I kolejny apel do kobiet: jak nie umiecie to nie jezdzijcie bo przynosicie hanbe i wstyd naszej płci! Aaaa nie znosze was wszystkich łajzy drogowe;-) ufff... dobrego wieczoru wszystkim dynamicznie jezdzacym kierowcom
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9
"...dlatego to właśnie ONA miała odpisać, nie Ty :)"

Fakt. Wyszedłem przed szereg. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia, 7:30 z kawałkiem, czarny merc of course taxi, 35 km / h. Pewnie jeszcze na 5 biegu. Normalnie bym takiego...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dajcie k...a spokój kobiecie,ona wie co mówi,też jeżdżę po mieście i szlag mnie trafia! A nie daj boże jak takie sieroty wyjadą na obwodnicę,lewy pas,90-100 i nie ma litości!!to są koniobijce co to ich auta maja palic nie więcej jak to co podaje fabryka, a przyjemność z jazdy jest dla nich obcym pojęciem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
cross, ja wiem, że Ty wiesz... takoż i ja - wiem
dlatego to właśnie ONA miała odpisać, nie Ty :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"sprecyzuj jazdę dynamiczną."

1. Ruszać w chwili zapalenia się zielonego światła.
2. Ruszać równocześnie z poprzednikiem zamiast przez dziesięć sekund patrzeć na jego oddalający się bagażnik.
3. Po ruszeniu intensywnie zwiększać prędkość samochodu a nie pierwsze 200 metrów jechać z zawrotną prędkością 10 km/h.

Tylko tyle i aż tyle.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
sprecyzuj jazdę dynamiczną.

czy jest to ruszanie spod świateł w tej samej sekundzie co osoba przed Tobą
czy jest to ruszanie sprzed świateł niemalże z piskiem opon - znaczy upośledzenie umysłowe w stopniu umiarkowanym ;)

"Aby sprawnie dostac sie do celu musze wykonywac jakies slalomy, wymijanie prawym pasem itd." - to problem? powinnaś się cieszyć, że zostawiają Ci ludzie miejsce... X lat temu to była dla mnie NAJLEPSZA MOŻLIWA pobudka, jak kolega nas woził - wówczas na WF, lub PG- rano grunwaldzką... pierwsze 2-3 miesiące trzymałem się kurczowo tapicerki bo myślałem że ziom nas rozsmaruje na jakimś drzewie...

"I kolejny apel do kobiet" - z żalem i przykrością stwierdzam - z własnego dośw. - że nie tylko kobiety.... powaga... są też 'panowie' co mają kije w d*pskach ;) ze tak powiem

anyway.... paru moich znajomych jak zdawało prawko, oblało, za "ZBYT MAŁO dynamiczną jazdę" ;)

ja z kolei zdałem prawie zabijając idiotkę która wysiadała od strony kierowcy tuż na rogu skrzyżowania... no ale cóż... pan majster nie zauważył, tylko mnie opieprzył, że bez powodu odbiłem w lewo i że lusterka 1m odległości czy coś, że 2 raz nie upomni :P albo zauważył... ale widział, że to wina tej biatchy.....

miłego wieczora :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry