Widok

Dynie

Serdecznie pozdrawiam idiotów, którzy ukradli dwie ozdobne dynie z płotu przy ul. Słonecznego Poranka. Wnuczek bardzo się ucieszył, że praca dziadka została zamieniona na debilną zabawę niepełnosprawnych umysłowo kretynów przechodzących ulicą. BTW, to się kwalifikuje jako kradzież - niewielka wartość, co prawda, ale od rzemyczka do koniczka, jak to mówi stare przysłowie.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wcale się Tobie nie dziwie że jesteś wściekły ale proszę nie obrażaj osób niepełnosprawnych.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przepraszam. Istotnie przesadziłem. Osoby z dysfunkcją intelektualną nie były absolutnie celem mojego postu. Barany, które zrobiły to, co zrobiły, to bezmyślne, obdarzone rozumem (?) istoty, które z tegoż rozumu nie potrafią korzystać. Jeszcze raz przepraszam za nieporozumienie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz wcale się nie dziwie że gro mieszkańców zakłada kamery przed domem. Podobna sytuacja miła miejsce w zeszłym roku też zniszczono dzieciom dynie . Mam nadzieje że uschną im łapy !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja osobiście wolałabym, zeby coś im odpadło za tę kradzież ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a skąd w katolickim kraju pomysł żeby stawiać dynie?!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 24
Nie jestem katolikiem, kolego prowokatorze:) A te cholerne dynie zrobiłem dla wnuczka, coby się dzieciak cieszył. I tyle w temacie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak wy wszystkie nowe mieszkańcy na wieś zgorszenie miastowe przynosicie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie trzeba było ziemi sprzedawać deweloperom-jak ci miastowi nie pasują
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
jacy wy tam miastowi. wrociliście na wies jako drugie/ trzecie pokolenie po tym jak wasi dziadkowie/ rodzice przyjechali do miasta. i git, kazdy ma swoje miejsce. a polska to spol. agrarne w 80%, niestety
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
masz kol.rację.większość tzw miastowych to wiochemii w 2,3 pokoleniu.A w baninie wychodzi to szvzegolnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak takie wiochmeny, to czemu Kościoła unikacie?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo kościół to zło,a zła należy się wystrzegać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak ja lubię się z wami użerać.... wy najbardziej wierzący ludzie... ateiści wasza wiara jest silniejsza od naszej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
fajne masz hobby, al co kto lubi. ja się cieszę jak kościoły pustoszeją...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
przez takich ludzi jak wy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
bo imię nasze Legion!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja po prostu oczom nie wierze...co czytam,halloween to już nie jeden katolik zbluzgał ale na walentynki kwiaty żonie kupi i choinkę na święta ubierze (Jezus nie ubierał choinki,to też z pogańskich wierzeń)...burgery i mc gmo to już cacy...żal dooope ściska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
A temat nie byl czasem o dyni? Nie rozumiem dlaczego nie mozecie sie szanowac, katolicy- ateisci. Przeciez wszyscy jestesmy ludzmi i mieszkamy na jednej planecie wiec sie tolerujmy a zle slowa i mysli zachowajmy dla siebie. :) Pozdrawiam. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry