Dyżurny Inżynier Miasta

Urzędy miejskie

Gdańsk, Stanisława Wyspiańskiego 9A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pokaz chamstwa wątek zamknięty Dziś po raz pierwszy skorzystałam z telefonu do dyżurnego i bardzo się...
~Iza
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2014

dziękuję za pomoc wątek zamknięty A ja dziękuję, dwa razy zgłaszałam problem poszkodowanych dzikich zwierząt i...
~goo
-

dodano: 10 kwietnia 2014

odśnieżanie kołobrzeska wątek zamknięty Należałoby już skończyć tą firmą która odsnieza kołobrzeską prawą stronę bo...
~krzysztof kuberna
-

dodano: 28 stycznia 2014

Usuwanie śmieci z terenów zielonych wątek zamknięty Już kilkakrotnie dzwoniłam do dyżurnego inżyniera w sprawie usunięcia smieci...
~Anna Siwanowicz - Kloza
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2013

Gdańska beznadzieja wątek zamknięty Kolejne moje zgłoszenie, ale efektu się nie spodziewam po tej rozmowie ....
~Piotr
-

dodano: 31 stycznia 2013

Jest Ok wątek zamknięty Ja tam problemów nie mam, zgłaszam często awarię oświetlenia ulicznego i...
~Karol Walkowski
-

dodano: 8 stycznia 2013

Jest ok wątek zamknięty Co prawda 2 próba odebrana ale pan był miły , przyjął, i wg mnie ok.
~kris
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 marca 2012

Gość - opinia wątek zamknięty To jest wielka ściema,chyba utworzono to po to aby mieszkańcy mogli dzwonić i...
~Gość
-

numer potrzebny i efektywny wątek zamknięty Kilka razy korzystałem z numeru - zgłaszam tam przepalone żarówki w...
~Arek
-

Całkiem nieźle wątek zamknięty Zgłaszam ubytki w jezdni te, któe zauważam. Jest całkiem nieźle, gdyż po max...
~zzz
-

m. - opinia wątek zamknięty Masakra!!! Pan chyba tylko odbiera telefony, i na kazde pytanie odpowiada ze...
~m.
1

dodano: 1 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry