Widok

Dzbanek

Dzień jak co dzień w tym miejscu przecież nie zablokuję pasa ruchu lepiej ścieżkę rowerową
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pytanie ???

z którego miejsca postoju, oraz ścieżkami ma ciągnąć ( wózek, paleciak itp.) - do miejsca wyznaczonego, oraz w którym miejscu ma zaparkować ..?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale to jest zabronione, rozumiesz?

Nie jest to dozwolone, żeby tam się zatrzymywać i blokować innym ruch. Jak stanę rowerem na środku pasa też będzie ok? Tylko na chwilę oczywiście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy przy omijaniu samochodu odpadnie Ci ręka? czy noga?

Trochę życzliwości i zrozumienia, pewnie przywiózł towar, sprzęt domowy, gdzie miał zaparkować?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

Odpowiedzą za kilka tygodni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie, nie w D.

Sam jestem "rowerofczykiem" (do tego stopnia że nie mam auta, bo mogę sobie na to pozwolić) ale widzę jak na dłoni że w takiej sytuacji po prostu bym go wyminął i zapomniał że sytuacja miała miejsce bo to co widzę na tym zdjęciu to jest Żaden Problem. Musiał bym już być wściekły zanim go zobaczę żeby zacząć bić pianę o takie nic. Za to droga obok korkuje się co chwila mimo że nikt tam nie staje.
Ot żyj i daj żyć innym, nic więcej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ile w tym miejscu przejeżdża rowerów na ten czas co tam stoi? 1, 2, 3? A ile aut na drodze w tym np autobusów komunikacji? Pomyślałeś, jak taki kierowca autobusu ma tam wtedy przejechać?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozumiem.

Ale od czasu do czasu przepisy przeszkadzają normalnie żyć, bo bardzo ciężko się pisze przepisy które uwzględniają wszystkie sytuacje, szczególnie jeśli piszący zwyczajnie nie zna wszystkich sytuacji albo ich nie rozumie. Ważne żeby SM i policja mieli przepisy na ew. bucy co nie chciało 50m przejść zrobić sobie fryzurkę przez półtorej godziny i będę zadowolony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sam masz paleciak

Dostawcy media expert nie posiadają paleciaków .

i już go nie ma.

ilu tam Ukraińców już pracuje w tym Terg vel ME.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co mnie obchodzi gdzie miał zaparkować ? Pod prąd też jedziesz bo tak ci pasuje i bedzie szybciej ? yeeeez
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

a ja jestem ciekawy czy osoba które tutaj wrzuciła ten post jest sama nieskazitelna, przestrzega wszystkie przepisy, na przejściach dla pieszych zsiada z roweru jeśli nie ma wyznaczonej drogi rowerowej, nie przejeżdża na czerwonym, na drodze rowerowej przepuszcza pieszych na przejściach... bo jeżdżę sam rowerem i mam wrażenie że 90 % rowerzystów nie zna przepisów albo ma je gdzieś, ale niech ktoś im na drogę rowerową wejdzie/wjedzie to agresja....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Staje codziennie i codzienne służby go nie widzą

Pora wymienić służby na skuteczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda słów

Akurat w ekipie dostarczających ME 90% to Polacy i tym autem również dostarczają Polacy ... Sam jesteś z Ukrainy... Polacy sr*czki agresją tylko kipią - było to widać na stadionie ... Przeszkadzało Ci w czymś to auto ? Kup sprzęt RTV i zobaczymy czy będziesz miał dostarczony . Sami sobie szkodzicie ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale będzie wrzask jak cię takie skuteczne służby obkleją mandatami

Już słyszę te "nie mają nic lepszego do roboty tylko..."

ale za zniszczenia zapłacisz ze swoich?

budowa i utrzymanie dróg kosztuje, a tu dzban przyjeżdża i niszczy co wspólne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kaziu

Awaria auta może?
do góry