Widok

Dżem

Dżem Temat dostępny też na forum:
*W związku z powtarzającymi się pytaniami dotyczącymi konceru grupy Dżem, informujemy, iż koncert odbędzie się w dniu dzisiejszym, zgodnie z planem.*WSZYSTKIE BILETY ZOSTAŁY JUŻ WYPRZEDANE*Mówi się o nich „polscy Rolling Stonesi”...I faktycznie - coś w tym jest.Choćby ze względu na źródła muzyki, żonglowanie stylami, konsekwencję.Ze względu na staż, pod względem którego ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

KUPIE 2 BILETY

cena do uzgodnienia...
BŁAGAM!

1 BILELT BARDZO PILNIE POTRZEBNY

POMOŻCIE!

porzuccie nadzieje

nie, nie bedzie mozna kupic biletow w dniu koncertu. sprawdzone. dzwonilam do pokladu.

DŻEM to jest liga swiatowa i jesli ktoś ICH nie ceni i obraża to jest poprostu żałosny i niezna sie na muzyce!!!!!!!!!!

...

pewnie mam marne szanse ale moze sie uda.. bardzo mi na tym zalezy.. ma ktos moze bilet do odsprzedania?

mam 2 bilety

Ja mam bilety.bardzo żałuję ale nie mogę pójść więc chętnie je odsprzedam mój telefon 516 076 640

nie zdąrzyliśmy

już dwa dni po pokazaniu się plakatów bilety były odsprzedane. szkoda, bardzo chciałam ze znajomymi isc na ten koncert... zem jest wspaniałą kapelą, legendarną. Jeśli bedzie gdzieś indziej w Twójmieście grał, to napewno kupie od razu bilety!

Świetny koncert!! :)

Koncert był świetny!!!!! Repertuar trochę refleksyjny z powodu żałoby narodowej..... Ale naprawdę super..... Nigdy wcześniej nie słyszałam na żywo "piosenki ekologicznej".

Do postów niektórych osób:
- nie wypraszali ludzi z klubu zaraz po koncercie;
- cena biletu nie była mega duża. Gdy poprzednim razem grali na Pokładzie ceny były podbne(30/40).

Wię-cej Dże-mu!!!

Koncert genialny!!!
Trochę ciasno, ale muzyka i atmosfera wynagradzały każdą niewygodę :)
W życiu ważne są tylko chwile... :)

niesamowicie meeegaaaśny koncert!!!!!

koncert był mega naprawde utwory były rewelacyjnie dopasowane i te solówki Jurasa;* czekam na foty ;))

Inne tematy z forum Rozrywka

Kręć kilometry dla Gdańska (3 odpowiedzi)

Ponad 4,2 miliona przejechanych kilometrów, 567 ton CO₂ mniej w atmosferze i prawie 7 tysięcy...

Kurs Alpha - Gdańsk Siedlce (4 odpowiedzi)

Centrum Integracji Na Górce zaprasza na spotkania w ramach Kursu Alpha. To nie wykłady, lecz...

Wystawa aut zabytkowych (4 odpowiedzi)

21 września 2025r. na Placu Kuracyjnym w Sopocie odbędzie się XII Wystawa Aut Zabytkowych. więcej

do góry