Widok

Dżem

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
*W związku z powtarzającymi się pytaniami dotyczącymi konceru grupy Dżem, informujemy, iż koncert odbędzie się w dniu dzisiejszym, zgodnie z planem.*WSZYSTKIE BILETY ZOSTAŁY JUŻ WYPRZEDANE*[foto2]Mówi się o nich „polscy Rolling Stonesi”...I faktycznie - coś w tym jest.Choćby ze względu na źródła muzyki, żonglowanie stylami, konsekwencję.Ze względu na staż, pod względem którego ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

trzeba byc

niewiem ale chialbym pujsc na koncert dzem :):)

niemam z kim isc

chetnie bym poszedl

super

nareszcie, już pół roku nie było nic. Ostatni raz kolbudy - troche popadało i z koncertu nici, a raczej nie zostało suchej nitki. Koncert był, ale ja się zmyłem. Pozdrawiam wszystkich dżemowiczów. Będzie sie działo.

Pokład i te ich ceny...

Słyszałem, że niedługo w Kwadracie mają grać. Tam pewnie ceny biletów będą normalniejsze, bo 40 złotych to lekkie przegięcie.

...

nie ma co ,trzeba iść :D

sesja?dzem? DZEM!:)

ostatni moj koncert w gdansku na targu weglowym...az wsty przyznac ze tak dawno....bede napewno!

ILe ?????????

NIe wiedziałem że na DZEM bilety droższe niż na DEFF LEPPARD....

Ceni sobie ten klub wstęp, oj ceni....ZApewne 10 minut po zakończeniu występu zaproszą do natychmiastowego opuszczenia lokalu...

Szczerze mówiąc wolę poczekać na festiwal w Paprocanach, gdzie nikt nikogo przez 3 dni nie wyprasza...

Piękne to Tójmiasto, oj piękne... ceny jak na Majorce.

Pozdrawiam miłośników DZEMU i życzę udanej koncertowej nocy.... Oby całej nocy

drogo...!

Zgadzam się, że ceny są porażające. I dlatego raczej pójdę, choć od mojego ostatniego koncertu Dżemu minęło aż 10lat :P

o ile muzyki dzemu slucha mi się względnie dobrze, mimo wieeelu, w gruncie rzeczy bardzo płytkich tekstów, o tyle do śp. Riedla szacunku nie mam za grosz. Ćpun i pijaczyna. Żal mi jego rodziny. nie czułam, i nie widzę nadal tej rzekomej charyzmy którą się otaczał.

jak ktoś nie ceni Riedla, to ...

jak ktoś nie ceni Riedla, to powiedzmy sobie szczerze nie ma pojecia o polskiej scenie muzycznej! Pozdro dla sztywniaków!

Bilety są mega drogie i z tego powodu na bank się nie wybiorę na ten koncert. Może rzeczywiście będą niedługo w kwadracie, to bilety będą na studencką kieszeń.

Do panny "Mia"

zauwaz ze nie tylko dobrzy ludzie posiadaja charyzme,widocznie jestes jeszcze zbyt malo dojrzala bys zrozumiala co Riedel mial do przekazania jego glos byl jest i bedzie niepowtarzalny a to ze pil i cpal coz to juz jego zycie i tak przekazal mi w swych piosenkach o wiele wiecej przyjemnosci,satysfakcji i wartosci zyciowych niz "porzadni" terazniejsi wokalisci jak jakis wydra czy zagrobelny.smiac mi sie chce jak probuja zaistniec.czy wedlug ciebie to oni powinni byc nowymi ikonami polskiej sceny muzycznej?odpowiedz prosze

Jak można cenić ćpauna

Spoko miał świetną barwę głosu i świetnie pasował do tego bluesowego klimatu ale to był ćpun brudas i wywłoka...tyle.

był taki jaki był, a Ty jaki jesteś? Nie pijesz? Nie palisz? Jesteś dobrym ojcem, mężem? Taki ideał z Ciebie? no powiedz

:)

ciesze się że Dżem będzie w Gdyni! ludzie co to jest w dzisiejszych czasach 40zł! ja się ucieszyłam że takie tanie bilety są więc jak czytam niektóre opinie to mi się śmiać chce! ja się wybieram:))

do Radosqr

No wyobraź sobie że można cenić "Ćpuna".
Wspaniały głos,świetny wokal, a że brał,cóż strata że tak szybko odszedł..

Ale chyba się wybiorę na koncert,bo DŻEM to najlepszy polski zespół.

zgoda na cenę ;-)

4 dychy to nie jest bardzo dużo, to jest akurat. Każdy musi z czegoś żyć; artyści i klub i kupa innych ludzi, o których udziale w przedsięwzięciu niekoniecznie wiemy, np technicy.

nie przesadzacie...?

ja też uważam,ze cena jest ok a kogo nie stac bo nie potarafi zarobic 50 pln niech siedzi dalej w domu!!

ODKUPIĘ BILETY!!!

Może ktoś chciałby odsprzedać bilety?? Potrzebuję 3. Chciałam dziś kupić i już wszystkie wyprzedane!! Piszcie na nr gg 9634781

Odkupie 2 bilety

Odkupie dwa bilety (moge dolozyc na piwko :) )
GG 2791500
tel - 511-471-560

bilety

jezeli ktoś wie gdzie można jeszcze kupić bilety na ten koncert to dajcie znac,nie bylo mnie w kraju i dopiero wczoraj sie dowiedziałem o koncercie

bilety.

a orientujecie się może czy pozostały jakieś bilety?

chyba jednak nie było tak bardzo za drogo...

skoro już wszystkie bilety poszły!?
niech żałują ci, którzy nie zdążyli ;P

kto chce da radę

ostatni raz to na Dżemie byłam w Kartuzach (przy okazji było za darwmo) pół roku temu. Mimo wszystko warto pozbyć się tych 4dyszek żeby ich usłyszeć. Kiedy oni ostatnio gdzieś w naszych okolicach byli?

łee..

ma moze ktos odsprzedac dwa bilety? cena do uzgodnienia

Dżem OK

Byli w 2007 roku w Kolbudach.
Koncert trwał chyba ze 2,5 godz do 1:00 wnocy.
Gitarzysta raczył nas co chwilę pięknymi solówkami.
Cały zespół stworzył przepiękny klimat dzięki swojej twórczości i wysokiej kulturze.
Na pokładzie byłem na zespole Krzak (też super).
Myślę że pokład + Dżem da niespotykany klimat.

1 BILET

Odkupię jeden bilet na koncert !!!!!
695-280-780

2 BILETY

Odkupie dwa bilet na koncert !!!
cena do uzgodnienia !!!

KUPIĘ BILET
504027964
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co z biletami w dzien koncertu???

mam pytanie do ludzi ktorzy to na prawde wiedza i sie orjetuja nie do tych co napisza "mysle ze..." albo "raczej... ale nie jestem pewien"...
wiec moje pytanie brzmi czy skoro bilety są wyprzedane to znaczy ze w dniu koncertu nie mozna ich juz kupic?

ja to rozumiem ze biletow normalnych/za40zł/ juz nie ma ale w dniu koncertu bedą te za 50 tak?

czy bilety sa juz wszystkie sprzedane !!!!!!!!!!!!!!!!!!

czy naprawdę w dniu koncertu nie będzie można kupić
biletów ????

masz racje

masz racje tez bym chciał zeby mi ktos powiedział czy mozna kupić za 50 zł bo bym pojechał na ten koncert

sciema

jak można sprzedać bilety które będą sprzedawane w dniu koncertu
?????????????? czyli można jeszcze kupić bilety :)

pilnie kupię bilet

proszę o kontakt pod numerem telefonu 511-248-434

kupie pilnie

kupie co najmniej 2 bilety, cena nie gra roli

kupie 4 bilety

gg : 3859638
mob : 48 886 081 740

odkupie bilety

odkupie 3 bilety na koncert dżemu !!!!!! 501180753

kupie 2 bilety gg.7731775 trójmiasto

Hej Mia

Zwróć uwagę na jedno.Na koncert zespołu tego "pijaka" i "ćpuna" nie ma już biletów.A do najtańszych one nie należą.Nie jestem pewien,czy na Andrzejewicz Kukulską Wydrę i im podobnych "artystów" były by z tym większe kłopoty.Na ich koncertach owszem też bywa wysoka frekwencja ale to tylko dzięki darmowym wstępie finansowanym z kasy Urzędu Miasta no i sponsoringu.

1 bilet pilnie poszukiwany

Odkupie jeden bilet (mogą być tez 2) Bardzo proszę!!! tel. 660 213 440

KUPIE 2 BILETY

cena do uzgodnienia...
BŁAGAM!

1 BILELT BARDZO PILNIE POTRZEBNY

POMOŻCIE!

porzuccie nadzieje

nie, nie bedzie mozna kupic biletow w dniu koncertu. sprawdzone. dzwonilam do pokladu.

DŻEM to jest liga swiatowa i jesli ktoś ICH nie ceni i obraża to jest poprostu żałosny i niezna sie na muzyce!!!!!!!!!!

...

pewnie mam marne szanse ale moze sie uda.. bardzo mi na tym zalezy.. ma ktos moze bilet do odsprzedania?

mam 2 bilety

Ja mam bilety.bardzo żałuję ale nie mogę pójść więc chętnie je odsprzedam mój telefon 516 076 640

nie zdąrzyliśmy

już dwa dni po pokazaniu się plakatów bilety były odsprzedane. szkoda, bardzo chciałam ze znajomymi isc na ten koncert... zem jest wspaniałą kapelą, legendarną. Jeśli bedzie gdzieś indziej w Twójmieście grał, to napewno kupie od razu bilety!

Świetny koncert!! :)

Koncert był świetny!!!!! Repertuar trochę refleksyjny z powodu żałoby narodowej..... Ale naprawdę super..... Nigdy wcześniej nie słyszałam na żywo "piosenki ekologicznej".

Do postów niektórych osób:
- nie wypraszali ludzi z klubu zaraz po koncercie;
- cena biletu nie była mega duża. Gdy poprzednim razem grali na Pokładzie ceny były podbne(30/40).

Wię-cej Dże-mu!!!

Koncert genialny!!!
Trochę ciasno, ale muzyka i atmosfera wynagradzały każdą niewygodę :)
W życiu ważne są tylko chwile... :)

niesamowicie meeegaaaśny koncert!!!!!

koncert był mega naprawde utwory były rewelacyjnie dopasowane i te solówki Jurasa;* czekam na foty ;))
do góry