Widok
Dziadostwo, jestem klientem przejentym po Multiconie
kupiony jak kot w worku. Niestety jakość gorsza niż poprzednio. Awarie bardzo często w weekend, wtedy kiedy człowiek ma trochę czasu to usługa nie działa. Transfer wolniusieńki , generalnie nie polecam. Niby wszyscy są układni, grzeczni ale usługa kiepska. Zgłosiłem awarię podziękowano za zgłoszenie i oczywiście przez następne parę dni zero reakcji.A opłata jest pełna, nawet jeśli internetu brak.
Moja ocena
Limes
kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 3
oferta: -
jakość usług: 1
awaryjność: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.4
* maksymalna ocena 6
Tez zostałem przejety po multiconie i zgadzam sie w 100%
do tego wszystkiego dodam, ze gnoje wyłudzaja kasę.
od kilku miesięcy staram sie zakonczyc umowe - przed czasem, Utrudniają jak tylko mogą. Dosłownie uniemożliwiają mi zerwanie tej cholernej umowy! Zadnych intencji załatwienia sprawy ugodowo. w koncu przestałem płacic. Internet odłączyli, ale abonament każą płacic dalej! bo niby umowa obowiazuje! To jest wyłudzanie pieniędzy!
Ludzie, trzymajcie sie z dala od tej firmy, bo to moze Was kosztowac dużo wiecej niz wysoki abonament za słabe usługi.
do tego wszystkiego dodam, ze gnoje wyłudzaja kasę.
od kilku miesięcy staram sie zakonczyc umowe - przed czasem, Utrudniają jak tylko mogą. Dosłownie uniemożliwiają mi zerwanie tej cholernej umowy! Zadnych intencji załatwienia sprawy ugodowo. w koncu przestałem płacic. Internet odłączyli, ale abonament każą płacic dalej! bo niby umowa obowiazuje! To jest wyłudzanie pieniędzy!
Ludzie, trzymajcie sie z dala od tej firmy, bo to moze Was kosztowac dużo wiecej niz wysoki abonament za słabe usługi.