Widok

Działalności gospodarcze w Trójmieście

Witam wszystkich ;)
Mam na imię Aleksandra. Obecnie kończę studia we Wrocławiu i myślę o przeprowadzce do Gdyni. Chciałabym także otworzyć swoje działalności gospodarcze (żłobek, przedszkole, szkołę językową i centrum dietetyki). Stąd właśnie ten temat :)
Chciałabym zapytać Was, mieszkańców, czy w Trójmieście jest miejsce na tego typu działalności jeszcze? Czy brakuje żłobków, przedszkoli, jakieś dobrej szkoły językowej?
No i jak Wam się mieszka w Gdyni? :)

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobrze nam się tutaj mieszka.
Weź pod uwagę sezonowość miasta, oraz koszty lokali i mieszkań które są porównywalne do Warszawskich całorocznych.
Nie wiem jak teraz ale trzy lata temu Wrocław był znacznie znacznie tańszy jeśli chodzi o koszty utrzymania i przyjazniejszy jeśli chodzi o infrastrukturę. Każdy nowy biznes jest mile widziany ale konkurencja też już jest na miejscu. Przyjedź, zobacz, popytaj, pomieszkaj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, ja przeprowadziłam się z Krakowa. Mieszka mi się tutaj super, ludzie są mili i pomocni ogólnie szczęśliwsci jacyś :)
Pomysł na działalności myślę, że jest jak najbardziej ok, przedszkola zawsze są pożądane :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

do góry