Widok

Działka Bojano

Zdecydowanie kupię działkę Bojano ul.Szkolna , Derdowskiego .Pozdrawiam. hossplatan@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mnie denerwuje gościu który mieszka na przeciwko szkoły. Produkuje lód a jak nie sprzeda to wylewa na chodnik. Teraz jak jest mróz to nie można wieczorem tam przejść. Nogi można połamać. Tym powinna się zainteresować się policja albo ktoś z gminy. Wąż też cały czas we studzience.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytanie było o działkę czy ktoś ma do sprzedania a Wy znów kolejny temat rozwaliliscie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety od Gminy trzeba bardzo dużo egzekwować, bo sama z siebie nie za wiele robi, no ale damy im popalić w przyszłych wyborach.

A druga sprawa to to, że połowa tak marudzących jest stale zameldowana nie w Bojanie. Ja nie urągam ludności napływowej. No ale jak można marudzić, że jest źle nie mogąc nawet pójść i oddać głosu w wyborach samorządowych aby coś zmienić?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie rozumiem co wam tak przeszkadza w tym Bojanie. To nie sa bieszczady, tylko podmiejska wioska, a raczej miasteczko. I to od dobrych 10 lat ma taki status. Jest wiele do zrobienia i Gmina czasami o nas zapomina. Jednak jakos to idzie do przodu. Jak trzeba coś zrobic dla wspolnego dobra to nikogo nie ma ale pluć jadem to od razu cała rzesza. Żyje tu juz ponad 10 lat i mimo wielu wad nie wyobrażam sobie mieszkać gdzie indziej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwia zwijaj manatki i do domku w Karkonoszach tam jest blogi spokój napewno całe życie o tym marzyłaś
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oj, gdyby nie te mieszczuchy z domkami, to żadnej Biedry by tu nie było, bo dla dwustu osób nikt by nie otwierał ;).

Mnie osobiście przeszkadza w Bojanie tylko jedna rzecz (oprócz najnowszego wynalazku w postaci morza progów na Majora Bojana), a mianowicie kościelne dzwony, które walą z roku na rok coraz głośniej (to chyba proporcjonalnie do rosnącej liczby mieszkańców). Koszmarny dźwięk z siebie wydają, mieszkałam kiedyś w pobliżu kościoła, ale tam dzwony miały piękny ton, melodyjny, nie to co tu. No i nie było ich słychać w każdym zakamarku w promieniu 5 km. Ci, którzy kupują działki teraz, mają przynajmniej tę przewagę, że wiedzą już, gdzie stoi kościół... Kiedy ja się tu sprowadzałam, nie było ani kościoła, ani tym bardziej dzwonów. Tylko błoga cisza, której teraz próżno szukać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

No nareszcie jakaś bardzo sensowna wypowiedź . Jestem trzy razy na tak. Jak się nie podoba to do Gdyni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak i to wieczne niezadowolenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

korki, swoją drogą, nawet do biedry wejść nie można bo wejście autami zastawione. Gdyby drzwi były szersze to swoimi doopowozami wjechaliby do środka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram też jestem za tym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszystkie niezadowolone mieszczuchy zwijać swoje domki i z powrotem do pięknej spokojnej i urokliwej Gdyni!!!!! To przez was te wszystkie korki we wsi przejść spokojnie przez ulicę nie można to się w głowie nie mieści co tu się teraz dzieje!!!!! kiedyś taka spokojna okolica!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

najważniejsze kryterium to, sąsiedzi. Współczuję jeśli trafisz na tych trolli z forum. Nic nie robią wieczne roszczenia, wszystko się należy. Zero zaangażowania w życie wsi, gminy, tylko brać, typowe grabie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja także odradzam. Z tymi krokami to prawda, a co do drogi w wiczlini to prawda jest ale straszne dziury są a te plyty jumbo czy jak to się tam pisze strasznie hałasuja. Porostu nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poległych Żołnierzy okolice świętych, to zgoda na cofnięcie się w XVII wiek. Dziury nie do przebycia, spychaczowy "równa" je na 2 cm, czyli "zlizuje", jak to oni mówią i to wtedy, kiedy już nie można przejechać. Gmina ma nas w nosie. Potrzebne co najmniej 2 samochody i to terenówki. Żurawie niebawem nadlecą, sarny tez się pojawiają, zajęcy już nie ma, ale to wszystko nie rekompensuje wykluczenia cywilizacyjnego. To mentalność zapyziałków.Z powietrzem tez bywa różnie, nie wiadomo czym palą, a wiatry wieją. Odradzam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tym dojazdem to przesada, bo bezproblemowo dojeżdżasz przez Wiczlino, korki są w Gdyni. Codziennie jeżdżę przez Wiczlino i jest ok. Jest dużo fajnych miejsc w Bojanie, jedni wolą w polach na odludziu, inni trochę dalej od ulicy ale w cywilizowanym miejscu-dla każdego wedle jego potrzeb. Bojano o wiele bardziej rozwinięta sypialnia od Kielna czy Koleczkowa, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Proszę brać pod uwagę również, czy działka nie jest blisko planowanej drogi (dziś decyzja może być na nie z drogą a jutro na tak, zawsze to miejsca zagrożone).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a skąd wiesz gdzie on pracuje, że zakładasz że będzie miał zły dojazd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak czy siak będziesz miał problem z dojazdem do pracy plus nie najlepsza nawierzchnia na drogach a w zimę to szkoda gadać. Dobrze, że narazie zimy są teraz lżejsze. Lepiej So w mieście w spokojniej dzielnicy mieszkać. Ja też planuje się do miasta w przyszłości przeprowadzić. Ekologicznej ekonomicznej i w ogóle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

To tez lepiej blizej węzła czyli kielno koleczkowo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jeśli ma łączyć funkcje mieszkaniowe z działalnością gospodarczą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Raczej pomyśl o kupnie działki w kielnie, warznie bo przy autostradzie to będzie stratna inwestycja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry