Widok

Działka

Witam chciałbym kupić działkę w koleczkowie na ulicy lipowej , czy są media i czy byście odradzali czy raczej zachęcali do kupna ? Proszę o szczere wypowiedzi .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Raczej odradzam, tutejsi mieszkańcy to straszna patola.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie widzę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szczególnie jedno kierukowcy z super młyńskiej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja osobiście polecam tereny Kartuz czy Kościerzyny, tam są bardzo piękne tereny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie kupuj. Ja żałuję. Ciągłe korki, zero poprawy dróg infrastruktury, gmina się obija. Mieszkańcy mało życzliwi. Blokują drogi. Ogólnie słabo to wygląda zresztą podobnie jest w Bojanie. Droga do Gdyni kiedyś 15 min samochodem, dziś min 30 min. Do Gdańska to już porażka totalna, korki na rondzie w Chwaszczynie od Karczemek. Dlatego nie polecam, niestety Koleczkowa. Mimo zapowiedzi Wójta przed poprzednimi wyborami, że na jeziorem zrobi super plażę z dojazdem i parkingiem, miejscem do tak, aby uatrakcyjnić okolicę, kompletnie nic nie zrobione. Dziś bym szukał działki w stronę Wejherowa za Szemudem będzie droga Kaszubska i do 3miasta dojazd będzie podobny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na wegetacje to wiocha jest spoko-fajna. Jak masz dzieci, to patrz pod tym kątem.Komunikacja(autobus) ze światem na poziomie afrykańskiej osady. Tu nic się nie dzieje tylko dziur w jezdni przybywa i piachu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co ma sie dziac? komunikacja zrozumiala, przeciez to wies a nie miasto , podmiejski jezdzi co godzine wiec nie marudz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koleczkowo

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (115 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Nielegalne przetwórstwo odpadow (3 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

AloeDent Chwaszczyno (6 odpowiedzi)

Chciałabym ostrzec przed AloeDent w Chwaszczynie Jestem po wczorajszej przymusowej ekstrakcji...

do góry