Widok
Sprawdź wcześniej przebieg planowanej drogi S6. Jak masz dzieci czy odległość do szkoły Ci pasuje, czy ci dzwony nie będą przeszkadzały (żebyś później nie narzekał jak co niektórzy), albo syrena remizy OSP, czy droga utwardzona czy gruntowa itd. Działek jest bardzo dużo w różnych lokalizacjach. Kwestia ceny i położenia. Wybór należny do Ciebie.
Akurat przy Gryfa na tym polu buduje się dom i widziałem,że nie było wody, a Bojano generalnie jest podmokłe.
Czarna Góra jest też ładna, ale już bardzo ciasna i dzieciaki nie pójdą same do podstawówki, do sklepu też daleko.
Jak jest mokro to nie robisz cienkich fundamentów tylko budujesz na płycie i po kłopocie, wiadomo deweloper zrobi fuszerkę najtańszym kosztem a dla siebie budujesz lepiej. Polecam te okolice bo wszędzie blisko a okolica bezpieczna i piękna.
Czarna Góra jest też ładna, ale już bardzo ciasna i dzieciaki nie pójdą same do podstawówki, do sklepu też daleko.
Jak jest mokro to nie robisz cienkich fundamentów tylko budujesz na płycie i po kłopocie, wiadomo deweloper zrobi fuszerkę najtańszym kosztem a dla siebie budujesz lepiej. Polecam te okolice bo wszędzie blisko a okolica bezpieczna i piękna.
Ja równiez mieszkam w okolicach Gryfa Pomorskiego, nie przesadzajmy z woda nie ma żadnego problemu o ile dom jest dobrze zbudowany, jedynie jak pada naprawde duzy deszcz to na Gryfa plynie woda , ale to szybko wsiąka. Ogólnie lokalizacja super, wszedzie blisko. Czarna Góra ma wszedzie daleko i nie wiem dlaczego jest tak popularna.
Nie rozumiem jak ludzie mają skonstruowane mozgi, żeby kupować działki przy ruchliwych drogach jak np.Majora Bojana i Józefa Wybickiego, czynu 1000lecia. Przeciez to halas i spaliny, może lepszy dojazd ale halas i spaliny całość dyskwalifikują. Gryfa Pomorskiego za blisko masztu telewizyjnego, który powoduje raka. Dziękuję wole dalej, ale tz co najmniej 700m od planowanej trasy kaszubskiej i nie za blisko wysypiska śmieci w Łęczycach, które jest coraz większe i powoli smród dochodzi do Bojana.
No właśnie, moja poprzednia wypowiedź była ironiczną odpowiedzią na wciąż narzekających ludzi, dosłownie na wszystko, bo kto do cholery w Bojanie z Gryfa ma blisko do wieży, a tym bardziej do smrodu?
Tutaj pachnie lasem a niczym więcej.
Ogarnijcie się bo tylko w przygłupi sposób można odpowiedzieć na ciągłe narzekania bez powodu.
Tutaj pachnie lasem a niczym więcej.
Ogarnijcie się bo tylko w przygłupi sposób można odpowiedzieć na ciągłe narzekania bez powodu.