Widok

Dzieci w liceum

Witam, do jakich liceów posylacie dzieci i czym jeżdżą ? Dużo jest rówieśników ze wsi w klasie ? Nie wyśmiewają sie mieszczuchy z nich ze są ze wsi ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
III lo sopot, II lo gdynia, VII lo gdynia, X lo gdynia, II lo Sopot, chłodniczak i ekonomiczna - to szkoły najczęściej wybierane przez mieszkańców Bojana. Raczej nie wyzywają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
W III Lo w Gdyni uczy i uczyło się sporo dzieciaków z Bojana. No i 25% uczniów to "wieśniaki" z bliższych i dalszych okolic. Kilku nauczycieli też.
Zasada jest prosta - gdy dzieciak wstydzi się swojego miejsca zamieszkania rówieśnicy to wyczują i mogą się wyśmiewać, w ramach kozła ofiarnego, który zazwyczaj jest w każdej klasie.
Oj tak. Byłem w jednej klasie z kilkoma osobami z Bojana, tamte ledwo co przyznawały się że są ze wsi, ja tam się tego nie wstydziłem. Wiadomo jak to w liceach, gdzie czasami zdarzają się mieszani ludzie. Jedni to podchwycą i wykorzystują do pocisków i gnębienia.

Śmieszne z resztą to jest takie pociski od osób które kiszą się w 40 metrowej klitce w bloku,a ja sobie mogę z poranną kawą po ogrodzie chodzić. Że tak powiem mogą na pukiel naskoczyć :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (18 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Morderstwo (5 odpowiedzi)

Masakra co sie dzieje u nas...szkoda dziewczyny

Betonowy płot przy S6 (4 odpowiedzi)

Cześć, czy mieszka tutaj ktoś kto ma betonowy płot w celu redukcji hałasu od drogi S6 i nie...

do góry