Widok

Dzieci z Bullerbyn

Dzieci z Bullerbyn Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dzieci z Bullerbyn.
Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony na ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

DZIECI Z BULLERBYN PODOBAJĄ MI SIĘ SZALENIE TO MOJA LEKTURA. UWIELBIAM CZYTAĆ LEKTURY...-

to bomba

HMM DZIECI Z BULLERBYN TO CAŁKIEM NIEZŁA KSIĄŻKA.BARDZO JĄ LUBIĘ SZCZEGULNIE LISĘ BOSSEGO, LASSEGO , OSKARA, DZIADZIUSIA I AGDĘ

To jest bombowe!!!

Dzieci z Bullerbyn to moja ulubiona ksiazka dzieki mojej mamie Nigdy nie lubilam czytac lektur dopiero w trzeciej klasie podstawowki powiedziala ze mam przeczytac ta ksiazke chocby nie wiem co i powiedziala ze jak nie przeczytam tejze ksiazeczki to mam szlaban na ro bez slodyczy i ...przeczytalam... chyba ze sto razy i nadal zaczynam czytac..."Kielbase mamy kupic i sklep do reszty zlupic..."

Bardo podoba nam się książka Dzieci z Bullerbyn jest bardz fajna

to jest naprawde żenada

dzieci z bullerbyn

tą książkę teraz mam jako lekturę i bardzo mi się podoba w tej książce jak ją czytałam przed Wigilią to czułam że jutro jest Wigilia wszystko mi się wydaje że jest to na żywo i że to są moje przygody jestem teraz na 118 stronie tyle przeczytałam przez 3 dni dwa dni po 10 stron a wczoraj 93 a dzisiaj 5 byłam też na tym w teatrze z klasą uważam że ta książka jesi super fajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaga stanicka kl 3 d

najbardziej podoba mi się LASSE

Bullerbyn

właśnie przerabiam tą książkę i jest extra.zNaj bardziej spodobała mi się Lisa.

Idioci

co za idotyczna dzieciarnia wchodzi na takie fora i wyraża swoją opinie nie umiejąc napisac prostych słów Np:"LEPRZA""KTURA"
NO TOTALNA LIPA

Dzieci to hu*&*&(&98&^

TOTALNA LIPA

dzieci z bulerbyn

właśnie ją przeczytałam jest świetna leprzej książki nie widziałam

DZIECI Z BULERBYN

TA KSIĄŻKA JEST BARDZO FAJNA SĄ TAM DZIECI KTÓRE SOBIE POMAGAJĄ

Jest po prostu BOSKA ! ! !

Tą ksiżkę czytałam wiele razy i jak już ją zacznę to muszę przeczytać do końca, bo inaczej sobie nie daruje!!!
Czy książka czy też film są świetne.Autor tej książki miał najlepszy w świecie pomysł na treść jakiej kolwiek
książki ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Dzieci Z Bullerbyn

Dzieci Z Bullerbyn to jest bardzo aż to barzdzo piękna ksiązka duzo sie tam dzieje aż mojej rodzinie się podobalo ale tojest troche gruba ksiązka ale i tak fajna czy tałam ja teraz ide do 5 klasy i ciekawe jakie tam będą ładne. ale piękna ksiązka z dzieci z bullerbym bardzooo piękna podoba mi sie...

"Dzieci z Bulerbyn"

"Dzieci z Bulerbyn" jade tam z klasą super

przeczyta!!!!!

zapraszam przeczytaj sobie jest suber nie mam zatrzeżeń poprostó jest super

Dzieci z bulerbyn

to jest fajna ksiazka fajny film polecam ja kazdemu kto lubi czytac ksiazki przygodowe,dozo sie tam dzieje i jest fajnie polecam:D:D:D:*

Dzieci z Bulerbyn

ta ksiazka jest exstra:Ddozo sie tam dzieje i wogule:Ppoprostu co to duzo mowic powiem tylko exstra:D:D

to moja ksiazka z dziecinstwa a spektakl byl do niego bardzo milym powrotem:)

beznadzieja

to jest takie nudne jak książka.po prostu beznadziejnie beznadziejnie.nudniejszego spektaklu nie widziałam w życiu

Inne tematy z forum Kultura

Awantura w Chioggi (22 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo Goldoniego w reżyserii...

do góry