Widok
Dzieci z Bullerbyn
Opinie do spektaklu: Dzieci z Bullerbyn.
Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały [foto1]DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony ...
Przejdź do spektaklu.
Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały [foto1]DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony ...
Przejdź do spektaklu.
bullerbyn
CZEŚĆ TO JESZCZE RAZ JA MONIKA MARCIŃSKA
CHCIAŁAM DODAĆ JESZCZE JEDNĄ OPINIE NA TEMAT TEJ KSIĄŻKI I TEGO SPEKTAKLU.
DZIECI Z BULLERBYN TO BARDZO ALE TO BARDZO ŁADNA BAJKA KTÓRA OPOWIADA JAGBY O PRAWDZIWYM ŻYCIU
JUŻ SIEDMIU DZIECI. TE SIUDME DZIECKO JAK ZA PEWNIE WIECIE TO SIOSTRZYCZKA OLLEGO.
WIĘCEJ OPINI NA TEN TEMAT JUŻ CHYBA NIE BĘDE PISAĆ
ALE CHCIAŁAM JESZCZE NAPISAĆ ŻE MAM 9 LAT.
CZEŚĆ!
CHCIAŁAM DODAĆ JESZCZE JEDNĄ OPINIE NA TEMAT TEJ KSIĄŻKI I TEGO SPEKTAKLU.
DZIECI Z BULLERBYN TO BARDZO ALE TO BARDZO ŁADNA BAJKA KTÓRA OPOWIADA JAGBY O PRAWDZIWYM ŻYCIU
JUŻ SIEDMIU DZIECI. TE SIUDME DZIECKO JAK ZA PEWNIE WIECIE TO SIOSTRZYCZKA OLLEGO.
WIĘCEJ OPINI NA TEN TEMAT JUŻ CHYBA NIE BĘDE PISAĆ
ALE CHCIAŁAM JESZCZE NAPISAĆ ŻE MAM 9 LAT.
CZEŚĆ!
Super! Najlepsza jest Lissa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super! Najlepsza jest Lissa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewelina
dlamnie ta książka jest bardzo ciekawa ponieważ opowiada ona o dzieciach które mieszkały w szfecji dla mnie najlepszą postacią z tej bajki jest Lissa ponieważ jest miła rozsądna i do tego koleżeńska za to Bossei Lasse sa nie znośni dla mnie ponieważ zawsze są nie grzeczni i wogóle nie znośni jak to chłopcy
Dzieci Z Bullerbyn
Dzieci Z Bullerbyn to jest bardzo aż to barzdzo piękna ksiązka duzo sie tam dzieje aż mojej rodzinie się podobalo ale tojest troche gruba ksiązka ale i tak fajna czy tałam ja teraz ide do 5 klasy i ciekawe jakie tam będą ładne. ale piękna ksiązka z dzieci z bullerbym bardzooo piękna podoba mi sie...
Jest po prostu BOSKA ! ! !
Tą ksiżkę czytałam wiele razy i jak już ją zacznę to muszę przeczytać do końca, bo inaczej sobie nie daruje!!!
Czy książka czy też film są świetne.Autor tej książki miał najlepszy w świecie pomysł na treść jakiej kolwiek
książki ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Czy książka czy też film są świetne.Autor tej książki miał najlepszy w świecie pomysł na treść jakiej kolwiek
książki ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
dzieci z bullerbyn
tą książkę teraz mam jako lekturę i bardzo mi się podoba w tej książce jak ją czytałam przed Wigilią to czułam że jutro jest Wigilia wszystko mi się wydaje że jest to na żywo i że to są moje przygody jestem teraz na 118 stronie tyle przeczytałam przez 3 dni dwa dni po 10 stron a wczoraj 93 a dzisiaj 5 byłam też na tym w teatrze z klasą uważam że ta książka jesi super fajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest bombowe!!!
Dzieci z Bullerbyn to moja ulubiona ksiazka dzieki mojej mamie Nigdy nie lubilam czytac lektur dopiero w trzeciej klasie podstawowki powiedziala ze mam przeczytac ta ksiazke chocby nie wiem co i powiedziala ze jak nie przeczytam tejze ksiazeczki to mam szlaban na ro bez slodyczy i ...przeczytalam... chyba ze sto razy i nadal zaczynam czytac..."Kielbase mamy kupic i sklep do reszty zlupic..."