Widok

Dzieci z Bullerbyn

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dzieci z Bullerbyn.
Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony na ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieci z Bullerbyn

Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały [foto1]DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony ...
Przejdź do spektaklu.

ewelina

siemka
dla mnie ta książka jest bardzo ciekawa która opowiada o małych dzieciach które mieszkały w szwecji więc warto po nią sięgnonć

ewelina

dlamnie ta książka jest bardzo ciekawa ponieważ opowiada ona o dzieciach które mieszkały w szfecji dla mnie najlepszą postacią z tej bajki jest Lissa ponieważ jest miła rozsądna i do tego koleżeńska za to Bossei Lasse sa nie znośni dla mnie ponieważ zawsze są nie grzeczni i wogóle nie znośni jak to chłopcy

super

Czytałam tą książkę , i uważam że jest BARDZO FAJNA
Szkoda tylko że nie byłam na tym w teatrze!!!!!!

Jej nie zniszczy czas!!

"Dzieci z Bulerbyn" to książka ponadczasowa! Po prostu FULL-WYPAS!!! To Arcydzieło,którego nie zniszczy czas!!! SSSSSUUUUUPPPPEEEERRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super

ta książka jest super moja siora przeczytała ją 11razy

GOSIACZEK

kśążka 'Dzieci z Bullerbyn' jest moją ulubioną kśążką jest ciekawa interesująca NIEMA DRUGIRJ TAKIEJ

swietna

to jedyna ksiazka ktora czytalam z zapalem jest interesujaca zabwna i uczy przedewszysktrim

Dzieci z Bullerbyn

Właśnie ją przeczytałam jest super najfajniejsze było jak Lisa i Anna szły do sklepu do Wielkiej Wsi i zapominały co mają kupić. Kurcze to jest super

Dzieci z Bullerbyn

Jest to ciekawa książka którą się fajnie czyta, jest interesująca i wciąga do czytania jej.

czyttałam książke i oglądałam film dzieci z bulerbyn sa super

Ziomek

Bardzo ciekawe przedstawienie, ciekawy pomysł !!!! W przeciwieństwie do "Oliwera Twista"- Cool !!!!!!!!!

beznadzieja

to jest takie nudne jak książka.po prostu beznadziejnie beznadziejnie.nudniejszego spektaklu nie widziałam w życiu

to moja ksiazka z dziecinstwa a spektakl byl do niego bardzo milym powrotem:)

Dzieci z Bulerbyn

ta ksiazka jest exstra:Ddozo sie tam dzieje i wogule:Ppoprostu co to duzo mowic powiem tylko exstra:D:D

Dzieci z bulerbyn

to jest fajna ksiazka fajny film polecam ja kazdemu kto lubi czytac ksiazki przygodowe,dozo sie tam dzieje i jest fajnie polecam:D:D:D:*

przeczyta!!!!!

zapraszam przeczytaj sobie jest suber nie mam zatrzeżeń poprostó jest super

"Dzieci z Bulerbyn"

"Dzieci z Bulerbyn" jade tam z klasą super

Dzieci Z Bullerbyn

Dzieci Z Bullerbyn to jest bardzo aż to barzdzo piękna ksiązka duzo sie tam dzieje aż mojej rodzinie się podobalo ale tojest troche gruba ksiązka ale i tak fajna czy tałam ja teraz ide do 5 klasy i ciekawe jakie tam będą ładne. ale piękna ksiązka z dzieci z bullerbym bardzooo piękna podoba mi sie...

Jest po prostu BOSKA ! ! !

Tą ksiżkę czytałam wiele razy i jak już ją zacznę to muszę przeczytać do końca, bo inaczej sobie nie daruje!!!
Czy książka czy też film są świetne.Autor tej książki miał najlepszy w świecie pomysł na treść jakiej kolwiek
książki ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Dzieci z Bullerbyn

Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały [foto1]DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony ...
Przejdź do spektaklu.
do góry