Widok

Dzieci z Bullerbyn

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dzieci z Bullerbyn.
Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony na ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieci z Bullerbyn

Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały [foto1]DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony ...
Przejdź do spektaklu.

dzieci z bulerbyn

właśnie ją przeczytałam jest świetna leprzej książki nie widziałam

Dzieci to hu*&*&(&98&^

TOTALNA LIPA

Idioci

co za idotyczna dzieciarnia wchodzi na takie fora i wyraża swoją opinie nie umiejąc napisac prostych słów Np:"LEPRZA""KTURA"
NO TOTALNA LIPA

Bullerbyn

właśnie przerabiam tą książkę i jest extra.zNaj bardziej spodobała mi się Lisa.

jaga stanicka kl 3 d

najbardziej podoba mi się LASSE

dzieci z bullerbyn

tą książkę teraz mam jako lekturę i bardzo mi się podoba w tej książce jak ją czytałam przed Wigilią to czułam że jutro jest Wigilia wszystko mi się wydaje że jest to na żywo i że to są moje przygody jestem teraz na 118 stronie tyle przeczytałam przez 3 dni dwa dni po 10 stron a wczoraj 93 a dzisiaj 5 byłam też na tym w teatrze z klasą uważam że ta książka jesi super fajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to jest naprawde żenada

Bardo podoba nam się książka Dzieci z Bullerbyn jest bardz fajna

To jest bombowe!!!

Dzieci z Bullerbyn to moja ulubiona ksiazka dzieki mojej mamie Nigdy nie lubilam czytac lektur dopiero w trzeciej klasie podstawowki powiedziala ze mam przeczytac ta ksiazke chocby nie wiem co i powiedziala ze jak nie przeczytam tejze ksiazeczki to mam szlaban na ro bez slodyczy i ...przeczytalam... chyba ze sto razy i nadal zaczynam czytac..."Kielbase mamy kupic i sklep do reszty zlupic..."

to bomba

HMM DZIECI Z BULLERBYN TO CAŁKIEM NIEZŁA KSIĄŻKA.BARDZO JĄ LUBIĘ SZCZEGULNIE LISĘ BOSSEGO, LASSEGO , OSKARA, DZIADZIUSIA I AGDĘ

DZIECI Z BULLERBYN PODOBAJĄ MI SIĘ SZALENIE TO MOJA LEKTURA. UWIELBIAM CZYTAĆ LEKTURY...-

Dzieci z bullerbyn

Ta książka jest poprostu boska!!:)Autor miał najlepszy pomysł na świecie.Ta książka jest bardzo wesoła i czsami smutna.I to mi sie w niej podoba.Moim ulubionym rozdziałem jest jak Pontus idzie do szkoły i dostałam jagniątko!:)

Potrzebuję książkę Dzieci z Bulerbyn
może ktoś ma w wersji elektonicznej lub
kupię za zaliczeniem pocztowym.
Proszę o kontakt na mój emal.

KOCHAM ICH OCENIAM NA 10000000000000000000000000000

,,Dzieci z Bullerbyn'

Bardzo mi się podoba ta książka,ponieważ było tak wiele przygód i śmiesznych sytuacji:):)Przeczytałam ją z wielkim zainterosowaniem.Zapewne przeczytam ją jescze kilka razy.:):)

fajna książka

ta książka mnie tak wciągneła ze w 1 dzien przeczytalam wszystko

potrzebuje opisu książki

prosze o opis tego bo musze zrobić lekyure plis pomuszcie

bardzo dobra

bardzo ciekawa i zachwytającz

bardzo ciekawa

Bardzo ciekawa jest ta książka i lubie ją czytać polecam wy też ją przeczytajcie. Dajcie te książke kolegą żeby ją przeczytali.podpis DARIA.

Dzieci z Bullerbyn

Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały [foto1]DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony ...
Przejdź do spektaklu.
do góry