Widok

Dzieci z Bullerbyn

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dzieci z Bullerbyn.
Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony na ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieci z Bullerbyn

Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały [foto1]DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony ...
Przejdź do spektaklu.

czyttałam książke i oglądałam film dzieci z bulerbyn sa super

Dzieci z Bullerbyn

Jest to ciekawa książka którą się fajnie czyta, jest interesująca i wciąga do czytania jej.

Dzieci z Bullerbyn

Właśnie ją przeczytałam jest super najfajniejsze było jak Lisa i Anna szły do sklepu do Wielkiej Wsi i zapominały co mają kupić. Kurcze to jest super

swietna

to jedyna ksiazka ktora czytalam z zapalem jest interesujaca zabwna i uczy przedewszysktrim

GOSIACZEK

kśążka 'Dzieci z Bullerbyn' jest moją ulubioną kśążką jest ciekawa interesująca NIEMA DRUGIRJ TAKIEJ

super

ta książka jest super moja siora przeczytała ją 11razy

Jej nie zniszczy czas!!

"Dzieci z Bulerbyn" to książka ponadczasowa! Po prostu FULL-WYPAS!!! To Arcydzieło,którego nie zniszczy czas!!! SSSSSUUUUUPPPPEEEERRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super

Czytałam tą książkę , i uważam że jest BARDZO FAJNA
Szkoda tylko że nie byłam na tym w teatrze!!!!!!

ewelina

dlamnie ta książka jest bardzo ciekawa ponieważ opowiada ona o dzieciach które mieszkały w szfecji dla mnie najlepszą postacią z tej bajki jest Lissa ponieważ jest miła rozsądna i do tego koleżeńska za to Bossei Lasse sa nie znośni dla mnie ponieważ zawsze są nie grzeczni i wogóle nie znośni jak to chłopcy

ewelina

siemka
dla mnie ta książka jest bardzo ciekawa która opowiada o małych dzieciach które mieszkały w szwecji więc warto po nią sięgnonć

spoko ziom

hcesz ze mnie kpic nie poczułem nic daj bis nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś ze mnmie kpić to moja muza jest lepsza od tego łajna

bardzo nudna ksiażka

BLEEE

BEEEEZNADZIEJA. najgorsza ksiazka jaka kiedykolwiek czytalam.
HARRY POTTER TO JEST COS

wielkabeznadzieja

to było dla dzieciochów ktore ledwie wyszły z pieluch

Kocham Tą książkę!

Ta książka jest bardzo ciekawa i wciągającą! To moja najlepsza książka którą czytałam! Bardzo mi się podoba! Jest wspaniała chętnie przeczytałabym ją jeszcze raz! Opowiada o dzieciństwie i zabawie! Pozdrawiam!

super książka

Lepszej nie widziałam czytałam ją kilka razy i za każdym razem tak samo mnie wciągała!!!

TA KSIAKA JEST SUPEROWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o astird

uwielbiam astird lindgren.ostatnio w 3 klasie była to moja lektura . w koleżankach ABC pisze-"twoja ulubiona książka?" ja piszę-"dzieci z bullerbyn."póżniej takie pytanie-"twoja ulubiona pisarka?" ja piszę-"astird lindgren." w ogóle lubię Szwecję.a co do spektaklu,to był znakomity!!!!

Witam dzieci z Bullerbyn!?

Wasza książka mnie bardzo zaciekawiła iteraz ją czytam

Dzieci z Bullerbyn

Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały [foto1]DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony ...
Przejdź do spektaklu.
do góry