Widok

Dziedzictwo. Hereditary

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Dziedzictwo. Hereditary.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ścieżka dźwiękowa

przerażająca i wyjaśniająca, film 9/10
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ciekawe na 3+

Sam film przynudza na początku. Ostatnie dwadzieścia minut zaciekawia. Fabuła ogólnie mało zaskakująca,mało wciągająca. Na miano horroru raczej nie zasługuje.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Głupszego filmu dawno nie widziałam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

lol

W d*pie byłaś, g*wno widziałaś. Twój tępy móżdżek nie zrozumiał przesłania i tyle.

Nie warto

Szkoda czasu. Film kategorii B. Daleko mu do "Innych".
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przyzwoity. Nie nudziłem się. Dla mnie 8/10. 100 razy lepszy od przebudzenie dusz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dno i km mułu...

Jak wyżej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słabiutko. Pierwsza połowa mimo wszystko nudnawa, słabo budowane napięcie. Druga...Jeszcze gorsza, na siłe i chaotycznie próbuje niby coś tam wyjaśnić. Pod koniec wręcz śmiechu na sali.Mocne rozczarowanie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Śmiech na sali. Dosłownie - całe kino się śmiało.

Totalna psychodela. Ani to straszne, ani to... nie wiadomo właściwie co. Reżyser i scenarzysta mają chyba poważne zaburzenia psychiczne. W filmie nie wiadomo o co chodzi, zakończenie kuriozalne, film chwilami mocno obrzydliwy. Takie połączenie "Mother!" i "Ostatniej rodziny". Nikt nie wie o co chodzi, ale to wielkie dzieło...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Porażka

Większa część filmu zanudza. Słabo rozwijająca się akcja. Nagle coś zaczyna się dziać. Człowiek myśli acha będzie dobrze. Następne rozczarowanie. Standardowo pojawiają się chodzące robaki po bohaterach, gnijące ciało i wisząca postać w rogu sufitu. Idiotyczne zakończenie. Tak hucznie zapowiadany film okazał się porażką. Sama fabuła była ciekawa ale źle i beznadziejnie przedstawiona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie

Bardzo słaby, nie wychodziłam, bo miałam nadzieję na sensowne zakończenie, niestety było jeszcze gorzej ..i gorzej..nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobry

Generalna zasada - im gorsze opinie tym bardziej warto iść na film - kolejny raz się sprawdziła. Dobry film. Pozdrowienia dla człowieka, który podczas pierwszej godziny filmu skutecznie zagłuszał mi film pochłaniając wiadro swojego chrupkiego g*wna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

dałem się nabrać i poszedłem do kina..

Gniot po potu... Totalnie porażka! Szkoda kasy i czasu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słabe

Film beznadziejny początek nudny, środek nie lepszy, a samo zakończenie fatalne, szkoda czasu, pieniędzy na bilet i pozostaje taki niesmak po obejrzeniu, a co do gatunku filmu to nawet nie wiem co to ma być czy horror czy komedia patrząc na zakończenie. Nie polecam

lol

z**bani jesteście i sie nie znacie na dobrym kinie. Co wam się podoba? Może kurka SlenderMan?
do góry