Widok

Dzięki Amelek

Banino Temat dostępny też na forum:
Internet od ostatnich dni mocno się poprawił!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Problemem było wyjście w świat, ale już nim nie jest. Więc na razie nie wiadomo, co jest. Niewykluczone że coś jednak u Pana. Bez certyfikowanego pomiaru nie jestem w stanie tutaj pomóc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proszę Pana, jeszcze miesiąc temu prędkość "na świat" w Pańskiej sieci (z punktu widzenia mojego miejsca zamieszkania) wynosiła minimum 10Mbps, a bywały wieczory, że było to 40 Mbps... Nigdy nie schodziła poniżej 8-10 Mbps.
Mnie nie interesuje "może kiedyś". Skoro w tym samym "pudełku" postanowił Pan "upchać" 10 czy 20 razy więcej użytkowników niż Pańska infrastruktura jest w stanie udźwignąć... to o czym tu gadać? Za obecny poziom usług jestem gotów płacić Panu - tylko z racji dotychczasowej sympatii - 10 złotych miesięcznie. Brutto. I nie daję gwarancji stałości ani częstotliwości opłaty.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jednak sie poprawilo, da sie?, Ciekawe na jak dlugo.
http://www.speedtest.pl/wynik/200826910

Czy odnosnie poprawy tez Pan chce certyfikowany pomiar?
Bo ewidentnie widac ze Cos Pan zrobil, zazwyczaj pomaga na chwile.
Na Pana laczu nie da sie pracowac komercyjnie bo nigdy nie wiadomo co i kiedy sie stanie z internetem, ze strony beda sie ladowac po kilkanascie sekund, ogladanie materialow filmowych jest abstrakcja.
Jak sie zainterweniuje publicznie na krotka chwile jest poprawa.
Codziennie robie sobie kilka zrzutow z pomiarow, ogolnie jest tragedia i nie jestem w stanie czegokolwiek robic zwiazanego z internetem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie nic nie zmieniałem - i mam alibi: w tym czasie jechałem samochodem z biura do domu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Nie bez powodu proszę o taki."
No... Dzięki temu poprzednie lata niedociągnięć mają szansę pójść w niepamięć :D Nie bez powodu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szymon dlaczego nie zmienisz dostawcy tylko się męczysz z amelkiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodatkowo nie możesz przewidziec, kiedy będziesz mógł płacić więcej, a nawet jeśli wiesz to nie powiesz, bo świat jest pełen Twoich wrogów, którzy czyhają na tę informację.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahahaha to te niecałe 8mb to poprawa:)

hahahaha to te niecałe 8mb to poprawa:) . Nie no da się
do góry