Widok

"Dziękuję Ci Kapitanie...

..."- tym cytatem z A. Fiedlera chcę podziękować kpt. Krzysztofowi Piwnickiemu za profesjonalizm, życzliwość i elastyczność w planowaniu zajęć. Nie jest łatwo komuś pracującemu , mającemu rodzinę i mieszkającemu 400 km od Gdyni ( mieszkam w Łodzi ) dać radę z zorganizowaniem wyjazdów na zajęcia w dogodnym terminie . I to właśnie dzięki życzliwości z jaką się spotkałem w 4winds mogę brać udział w kursie na JSM - potrafią się dopasować! Jeśli do tego dodać wspaniałą atmosferę , świetne zaplecze , ilość pomocy naukowych i znakomitą kadrę instruktorską , to mogę powiedzieć tylko jedno : DZIĘKUJE. Wiem że ze szkołą 4winds chcę się związać na dłużej i czekam już na wspólne rejsy.
Moja ocena
4winds Szkoła Żeglarstwa kategoria: Żeglarstwo
obsługa: -

oferta: 6

jakość asortymentu: -

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Włodku Chrzanowski czy To jest ten legendarny kapitan Jack co zna osobiście Neptuna, nurkował Jackiem Custo, przepłynął dwadzieścia tysięcy mil podmorskiej żeglugi z kapitanem Nemo a półwysep Horn przepłynął wpław w dwie strony z nudów. Czy to on? Jeśli tak to miałeś ogromne szczęście bo to legenda wśród kapitanów i majtków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry