Widok

Dziekuje Pani Karolinie i Panu Mateuszowi

Juz na wejsciu bardzo uprzejma i sympatyczna Pani Karolina zaproponowała kawę, hebatke... Bardzo dużo uwagi poswieciła moim paznokciom, zrobiła dokładny i bardzo ładny manicure. Przesympetyczna dziewczyna, szczera i otwarta :)
Potem zabieg na twarz i masaż klasyczny pleców... Dziekuje także za miły gest z Pani strony... Luźna atmosfera, profesjonalne podejscie.
Pan "przejął mnie" :) Pan Mateusz. Wysłuchał co chciałabym "mieć na głowie" i uwzgledniajac moje uwagi i wlewajac nieco swojej inwencji bardzo dobrze mnie ostrzygł. Utalentowny Fryzjer :)
Dziękuję Wam bardzo za miły wieczór! Efekty podziwiał mój mąż i koleżanki z pracy :) Życze Wam zawodowych sukcesów, a z takim podejsciem do klienta na pewno ich nie zabraknie. Do zobaczenia!
Moja ocena
Beauty Heaven kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam wrazenie, ze prawie kazdy wpis od "pseudo klientow" jest nieprawdziwy... Z pewnych zrodel wiem, ze pani Marta - szefowa - bardzo lubi zachwalac swoj salonik... :) pozdrawiam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Witam.
A ja mam wrażenie, że Pani "Aga" raczej powinna skontaktować się najpierw z rzeczywistymi klientami którzy wystawiają opinie niż bawić się w niesłuszne domysły, szkoda czasu doszukiwać się niejasności, w razie wątpliwości radzę skontaktować się z portalem trójmiasto.pl! Pozdrawiam Agnieszko!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widze ze ktos tu ma takie same odczucia jak ja co do rzetelnosci opinii odnosnie tego salonu....niezle, ALE WSTYD!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak widać tylko Pani ambicja sięga tak nisko aby wystawiać opinie na portalach. Ja jako właściciel nie mam takich powodów ale jeżeli ma Pani potrzebę wyjaśnienia na policji oszczerstw w moim kierunku nie ma problemu.
IP Pani komputera zostanie sprawdzone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry