Widok
Dziękuję za pomoc
Od kilku lat borykam się z problemami wagi, jestem typową kobietą, która się odchudza całe życie. Miałam już okzaje skorzystać z pomocy innych ( dwóch) dietetyków wTrójmieście, ale niestety pomoc tych osób do mnie nie trafiła i nie byłam w pełni zadowolona z ich usłóg. Do Pani Dominiki Stefankiewicz trafiłam całkiem przypadkiem, znalazłam ulotkę w skrzynce pocztowej. Na początku pomyślałam sobie, że to pewnie kolejny dietetyk, który i tak mi nie pomorze, ale po kilku dniach zdecydowałam się na telefon do Pani Dominiki. Na prawdę byłam w szoku, w jaki sposób Pani Dominika ze mną rozmawiała, normalna, ciepła osoba, podchodząca do mnie z ogromnym zrozumieniem. Jestem zadowolona z wizyt u Pani Dominki, minęło kilka tygodni, a już są widoczne efekty spadku wagi, podkręślę dodatkowo że Pani Dominika bardzo uważnie słucha, oprócz pomocy dieteycznej, bardzo pomogła mi pod kątem psychologicznym, uświadomila mi dlaczego się objadam wieczorem, jak sobie z tym radzić. Piszę tą opinię po to, aby w ten sposób pomóc innym kobietom, tak samo zmartwionym i chcącym w końcu uzyskać zamierzony efekt jak ja. To co jest ważne!!! Nie jestem głodna a chudnę:) Serdecznie dziękuję Pani Dominice.
Moja ocena
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6