Widok

Dzień Kobiet - Show tylko dla Pań w Hotelu SPA Faltom

Opinie do imprezy: Dzień Kobiet - Show tylko dla Pań w Hotelu SPA Faltom, 7 marca 2009 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiepski show

Ci panowie nawet w polowie nie wygladali jak ten ze zdjecia powyżej.
a co do show:
- 3 króciutkie występy z czego pierwszy nieudany z powodów chyba technicznych, czyli można zaliczyć 2.
- brak jakiejkolwiek choreografii, oj przepraszam.. pan torreador coś tam wymyślił ale to naprawdę było znikome, ot tak przypadkowe osoby, tańce, ocierania.. kiepsko
- to co napisałam na wstępie: panowie, pomijając urodę bo każdy ma swoje gusta, ciała tychże tancerzy z zespołu 'tanca-wygibańca'
pozostawiały wiele do życzenia.

w skali 1-10: moja ocena 3
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porażka

Byłam 10 lat temu i to było show. Teraz to jakaś porażka. Występ był niesmaczny , wulgarny. Panowie powinni popracować nad swoim ciałem. Tak krótkiego i beznadziejnego występu nie widziałam dawno. Plus dla panów z ochrony. Reprezentowali wyższy poziom klasy niż tancerze

Dzień Kobiet

Pokaz był żenujący. Występ w skali 2 do 10. Przerwa techniczna na samym początku występu. Uklad taneczny brak. Pokaz trwal zaledwie 4 piosenki. W porównaniu do poprzednich lat show wypadł blado . W przyszłym roku długo będę zastanawiać się czy skorzystać z oferty z okazji Dmia Kobiet. Pocieszające jest to że do hotelu powrócę.

Inne tematy z forum Rozrywka

Juwenalia Gdańskie 2025 (10 odpowiedzi)

Juwenalia Gdańskie 2025 powracają na Plac Zebrań Ludowych 16 i 17 maja! Przygotuj się na...

Grand Royal Ballet - Jezioro Łabędzie (5 odpowiedzi)

Jezioro łabędzie to największy fenomen sztuki baletowej, który już od ponad stu lat niezmiennie...

IX Charytatywny Koncert Gwiazd Przemek Dzieciom (3 odpowiedzi)

Fundacja Przemek Dzieciom zaprasza na "IX Charytatywny Koncert Gwiazd Przemek Dzieciom"!...

do góry