Widok

Dzień dziecka w Zoo

Dzień dziecka w Zoo Oliwa Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Dzień dziecka w Zoo, 2 czerwca 2007 - 3 czerwca 2007 godz. 11:00 - 17:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hapkido

przyjde tylko zeby to zobaczyć

Dzieci

Było super dzieci cie cieszyly jak nikkt zalujcie ze was nie bylo

świetnie zorganizowany

ja byłam wczoraj na nocy marzeń w zoo. było cudownie. jestem pod wrażeniem mocy atrakcji i świetnej organizacji. i duża ilość młodych wolontariuszy mile mnie zaskoczyła. dzieci były wniebowzięte!
dziękujemy oliwskiemu zoo i miastu Gdańsk;)

Średnio

Bylismy dzisiaj na tak reklamowanym ,,Dniu Dziecka". To była tylko reklama dla firm tam wystawiających. BARDZO SŁABA organizacja! Dzieci stojace 20 min, aby pomalowac sobie twarze usłyszały do pani malujacej o godz15ej ze nie ma juz farbek. Były załamane i zdruzgotame!!!!! Podpowiem ze festyn miał trwac do godz 17ej. No szkoda. Ale przedstawicieli firm tam proponujacych swoje usługi nie zabrakło do samego konca!!! Zenujace. Takze mysle ze impreza była dla Nas dorosłych , a nie dla dzieci!

Inne tematy z forum Rozrywka

Ewa Stasiewicz - Nowy program (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wieczór Stand-up Comedy, podczas którego Ewa Stasiewicz wystąpi ze swoim najnowszym...

XXII Edycja Mikołaje Na Motocyklach - 2024 (13 odpowiedzi)

Zapraszamy na XXII edycję Mikołajów na Motocyklach w Trójmieście!W tym roku tradycyjnie zmieniamy...

The Dumplings Orkiestra (5 odpowiedzi)

W 2024 roku przypada okrągła - dziesiąta - rocznica działalności The Dumplings!Z tej okazji...

do góry