Widok
Dzienniki
Opinie do spektaklu: Dzienniki.
Dzienniki Witold Gombrowicz "Dzienniki" w sposób ironiczny, cyniczny i z humorem opowiadają losy aktora, który w dyskusji ze sobą samym podejmuje dialog z tradycją kultury polskiej. Komentuje bieżące wydarzenia polityczne dotyczące Polski i jej miejsca w Europie oraz świecie. Styl pracy powoduje, iż "Dzienniki" są zapisem poszukiwania własnej tożsamości oraz sensu własnej ...
Przejdź do spektaklu.
Dzienniki Witold Gombrowicz "Dzienniki" w sposób ironiczny, cyniczny i z humorem opowiadają losy aktora, który w dyskusji ze sobą samym podejmuje dialog z tradycją kultury polskiej. Komentuje bieżące wydarzenia polityczne dotyczące Polski i jej miejsca w Europie oraz świecie. Styl pracy powoduje, iż "Dzienniki" są zapisem poszukiwania własnej tożsamości oraz sensu własnej ...
Przejdź do spektaklu.
Nie podobało mi się
Niestety, wymęczyłem się strasznie. Byłem na kilkunastu sztukach w teatrze muzycznym i jak narazie, to pierwsze które zupełnie nie przypadło mi do gustu. Doszukałem się tylko dwóch zalet - trwało dosyć krótko (1:30) i nie musiałem za nie płacić, gdyż bilety wygrałem w konkursie. :) Gra aktorska nie najgorsza, ale sama sztuka mnie wynudziła. Tylko dla fanów Gombrowicza.