Widok

Dziewczyna z tatuażem

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Dziewczyna z tatuażem.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziewczyna z tatuażem

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

ma moc

Polecam, mocny, trzymający w napięciu, naprawdę warto wybrać się do kina. Dawno nie widziałam tak dobrego filmu. Ksiązki nigdy nie porównuje się do filmu, ksiązka zawsze ma przewagę nad szklanym ekranem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry, ale szwedzka wersja jest moim zdaniem o wiele lepsza.......
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

Film świetny, czytałam 3 części Millenium i uważam, że jest dobrze zrobiony. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

REMAKE juz po 2 latach ??? jeszcze pamietam wersje z 2009

wolalbym zeby robili wieksze przerwy w nakrecaniu tych samych filmow z innymi jedynie aktorami..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Film godny polecenia...

Film na prawdę godny polecenia. Książki nie czytałam, a z doświadczenia wiem, że bywają lepsze niż ich kinowe ekranizacje, więc oglądając film, który był fenomenalny, trzymający w napięciu i bardzo ciekawy ( a bardzo długi, bo trwał 2,5 godziny) jestem jeszcze bardziej ciekawa książki. Jednym słowem warto spożytkowane pieniądze na bilet.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Godna ekranizacja

Trylogię Larssona pochłonąłem w tempie porażającym. Filmu się ... obawiałem. Zostałem pozytywnie zaskoczony. Oczywiście nie wszystkie wątki są uwzględnione, ale te najważniejsze udało się zmieścić w czasie filmu. Najważniejsze role sprawnie zagrane, zachowany dobry, mroczny nieco klimat. Siedziałem wbity w fotel przez 2 godziny i 40 minut. Polecam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam boejrzeć

Wiele pozytywnych opinii o tym filmie już zostało napisanych, więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko zaprosić do kin tych, którzy jeszcze nie oglądali tego filmu, ponieważ film ten jest godny polecenia.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zbyt bardzo

Film nudny jak dla mnie szkoda czasu i pieniędzy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16

Vivat Szwedzi.

Szwedzka wersja lepsza: bardziej spojna, lepiej opowiedziana, oddajaca cala historie w 100%. Szwedzka Salander bije amerykanska lalunie na łeb. Jedyny jasny punkt wersji amerykanskiej to Craig, ktory jest absolutnie wiarygodny. Podsumowujac-slabo. Na nastepne, amerykanskie czesci nie ide.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

przeciętny

Sprawnie opowiadana akcja.To dobre dla dzieci, a poza tym płytki intelektualnie, mielizny scenariusza okropne.Przy takim scenariuszu i dobrzy aktorzy śmiesznie wyglądają. Dla mało wybrednych widzów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziewczyna z tatuażem

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry