Widok

Dziki robot

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Dziki robot.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwia

Piękna, mądra bajka. Już dawno nie widzieliśmy czegoś tak wspaniałego
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tata córki

Naprawdę ładny film. Szedłem z nastawieniem negatywnym, gdyż to nie moje klimaty. Myślałem że będą nudy o robocie co ratuje zwierzęta. I początek zapowiadał, że tak będzie. Później jednak film zmienia się o 180 stopni i zaczyna się akcja, humor i jest spoko. Zazwyczaj jest odwrotnie. Ja polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie

Zachwycona była i 10latka i 5 latek więc film trafia do małego widza
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyjatkowa

Po tylu odklejonych filmach disneya widząc obrazek już se myślisz będzie źle...... ale film opisuje miłość matki do dziecka. Film jest pozbawiony ,całego światopoglądu... woke.. lgbt... etc i wyszedl super trzeba zobaczyć nawet jak ma się już swoje lata
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Piękny film

Nie umieszczam tu żadnych opinii, ale w przypadku tego filmu muszę. Naprawdę piękny film. Przede wszystkim mądry, przy tej całej papce którą otrzymujemy w mediach i tv. Jest humor, jest zły i dobry bohater jak przystało na bajkę, są nawet akcje jak w thrillerze. Córka powiedziała, że film smutny, ale bardzo jej się podobał. Ja, podobnie jak inne mamy obecne na sali popłakałam się. Dodatkowo to dobra animacja, bez tych zbędnych ozdóbek, więc bardzo miła dla oka. A no koniec dubbing, wreszcie dobry, nie przeszkadzał w oglądaniu filmu. Wydaje mi się że to obowiązkowo pozycja dla dzieci jak i dla rodziców aby wiedzieli że matką jest ta co wychowała, a nie zawsze co urodziła.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film jest ciekawy

Poszedłem bo przeczytałem recenzje, które były pozytywne. Film jest dobrym niesie pozytywne przesłanie polecam dzieciom jak i rodzicom
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Płakaliśmy wszyscy

Piękny film o mądrej miłości rodzicielskiej. Polecam w każdym wieku...czekamy na drugą część... I zamawiamy ksiazke
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Okay!

Fajny, bardzo oryginalny pomysł na film dla dzieci. Tzn fajna, oryginalna bajka, bo to ekranizacja jakiegoś książkowego opowiadania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tata i syn

Wyciskacz łez na najwyższym poziomie. Film o poświęceniu, determinacji i nadziei. 11/10 dla każdego taty z synem w wieku szkolnym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry