Widok

Dziki w Bojanie.

Wczoraj późnym wieczorem wracałem z Wejherowa i zaraz przed Bojanem zobaczyłem na szosie stado dzików, było ich z osiem sztuk. Tydzień temu mój znajomy z Bojana opowiadał mi, że przed jego zagrodę dziki podchodziły już parę razy. Nie chciałem mu wierzyć, aż do wczoraj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ameryki nie odkryliście:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niech mieszkancy stawiaja wiecej plotow i ogrodzen. Nawet pola sa juz pogrodzone plotami w chorym poczuciu wlasnosci. Te biedne zwierzeta kompletnie zglupialy bo podzielono im sztucznie tereny gdzie dotychczas mogly sie w miare spokojnie przemieszczac. Sama ostatnio widzialam stado saren biegajacych wzdluz ogrodzenia w Bojanie i panicznie szukajacych przejscia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmm, dziki na wsi. Chyba to normalne. Normalnością też było spotkanie z sarną, lisem, zającem w drodze do pracy. Teraz np. Pawła Hebla cała "odrutowana", wszędzie luzem biegające psy i niestety spotkań tych nie uświadczysz. Cóż "święte" jest prawo własności. Troszkę szkoda. Oczywiście spotkań, ale na pamiątkę fotki zostały.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może to były kabany przepastowane przez Pawlaka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podaję skuteczny sposób na przegonienie dzików spod domostwa: trzeba nadmuchać papierową torbę i nią "strzelić". 100 procent skuteczności!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
uważajcie chłopy na torby
Torby papierowe są passé. Lepiej napierdzielać z worka po cemencie. Lepsze niż sylwestrowe ACHTUNGI.
Tóna, Ty chyba z tych Kosibów, co szpakami są futrowani, łacno poznać po dowcipie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

do góry