Widok

Dziwię się, jak taka Restauracja może istnieć 14 lat!!!!

W sobotę 26 lipca podczas imprezy red bull air race miasto i wszystkie bary, restaurację przerywały istne oblężenie. Brak miejsc, tłumy ludzi. Akurat zwolniło się miejsce na zewnątrz w ogródku w tym lokalu, nie wiele się zastanawiając weszliśmy z mężem. Młoda kelnerka podała menu i poinformowała, ze trzeba będzie czekać ok pół godz na danie. Ok nie stanowiło to problemu, ale my czekaliśmy ok 40 minut zanim podeszła do nas ponownie, żeby przyjąć zamówienie!!! Zamówiliśmy
Półmisek dla dwojga ilościowo naprawdę ciężko żeby dwie osoby się tym najadły, w smaku tez co słabe. Hmmm jak za 75zł można uważam zjeść o wiele smaczniej i szybciej. Podsumowując szczerze nie polecam
Moja ocena
Restauracja w Ogrodach kategoria: Restauracje
obsługa: 2

menu: 5

jakość potraw: 2

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej a ja ostatnio brałem to ze swoją dziewczyna i oboje się najedliśmy. Co prawda moja druga połowa rzuciła się na sałatkę którą momentalnie pochłonęła zanim zjawiło się mięsko.Na szczęście kelner uzupełnił miseczkę z sałatką ( nieodpłatnie ) więc i ja się załapałem. Tylko nasze kosztowało normalnie tak jak w menu 58zł wiec nie jestem pewien czy to to samo (ziemniaki, sałatka sosy,golonka, schabowy, jakies mieska z grilla.. a i mini ogórki )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry