Widok

Dziwna para

Dziwna para Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dziwna para.
Neil Simon
Dziwna para

Tłumaczenie: Henryk Rzeczkowski

To legendarny hit Broadway'u, a jego autor jest jedynym żyjącym pisarzem, który ma na Broadway'u teatr swego imienia. Jest także najczęściej grywanym komediopisarzem amerykańskim na świecie, przy czym niemal wszystkie jego sztuki zostały przeniesione na ekran i również w kinie cieszą się zawrotnym powodzeniem.

Nie inaczej było z ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam ten spektakl

Spektakl ten obejrzałam w Teatrze "Capitol". Polecam go gorąco!!! Jest to bardzo dobra komedia oraz świetna gra aktorów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

kolejna hałtura
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jak nie widziałeś/aś to lepiej nie pisz głupot
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy to koncert!

Żak i Barciś w filharmonii !koncert to czy spektakl teatralny,może się komuś w głowie poprzewracało.Jeśli to spektakl , to jak go można oglądać z boku ,bez sceny?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

co za down z tej krystyny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest spektakl z teatru "Capitol". I nie tylko oni grają w tym spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Skąd ten teatr?kto ma pomysł na spektakl w filharmonii - super! Fajna sprawa - na wiosnę w filharmonii rozbije sie Cyrk Zalewskiego,a latem będą rogrywki w kosza i piłkę siatkową! Gratuluję pomysłu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest to teatr z Warszawy. Można sprawdzić w internecie.

...

Przecież to ma być na Scenie Teatralnej Kontakt...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mhm

jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem wiekszego gniota,wazelina bedzie sie lala strumieniami
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

jednak hałtura-liczba zainteresowanych o tym świadczy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Przecież to dopiero na koniec września, to jak w marcu można negatywnie oceniać liczbę zainteresowanych!?! Jeśli już to jeśli ktoś już w marcu rezerwuje bilety na koniec września to znaczy że zależy mu by iść, mieć dobre miejsca i raczej warto iść...

Polecam dobrą rozrywkę

Byłam na premierze tego spektaklu w teatrze Capitol w Warszawie - jest to dobry spektakl, dobra rozrywka na popołudnie lub wieczór. Tylko nie siadajcie za blisko sceny bo Żak pali cygaro, a Barciś zrasza odświeżaczem do mebli ;)))
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

szkoda

ze kasa zabija sztuke
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

wielcy..

..obrońcy kultury i sztuki(karaa, wojtek, krystyna, klakier, kalafior), człowiek się gotuje na wasze narzekanie na sprzedajność sztuki, chałturzenie i inne zjawiska ". Do roboty i samemu organizować spektakle i koncerty. Jak nic się nie dzieje to źle bo nic nie ma, jak już ktoś przyjedzie i coś zorganizuje w trójmieście to jeszcze gorzej bo to jakiś dziwny teatr i aktorzy nie tacy i jeszcze pieniądze za to biorą.
ot, własnie kultura wysoka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

LLLLLIIIPA

LLLLLIIIPA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

mam obawy

interesujące, jednak kiedy wspomnę "Szczęśliwy dzień" z Andrzej Grabarczykiemi Markiem Siudymem , na który niedawno wkręciłem kilka osób w muzycznym w Gdyni to już się boję. To też było przedstawienie tego teatru a zagrane jak typowa hałtura na prowincji. Wstydziłem się później przed znajomkami, bo w ciemno kupiłem im bilety - oj bolało, bolało.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

REWELACJA

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

tomi

A ja byłem 12.XII. o 19 i była niesamowita zabawa. Jestem zachwycony :))))))))POLECAM
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

gorąco polecam

spektakl wspaniały, pełny humoru dobrej zabawy, wspaniała obsada.
Krystyno-dalej siedź przed Tv i oglądaj Klan......
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

super!!!!!

przedstawienie super, z przyjemnością pójdę raz jeszcze
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

beznadzieja

lepiej sobie Miodowe lata" oglądnąć. Dużo lepsze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Lepiej sobie słownik kupić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wnętrze jak stodoła

Odwiedziłam wiele widowni, ale tak paskudnej jak tutaj nie widziałam nigdzie. Cena sugeruje, że to rozrywka elitarna; tym większy szok, gdy krzesła skrzypią, głowy widzów zasłaniają scenę. a ściany wyglądają jakby właśnie prowadzono remont...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Wnetrze jak stodoła

W Muzycznym ???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale dziwny komentarz...

Już się nie mogę doczekać :)

Rewelacyjna sztuka

Właśnie wróciłam ze spektaklu, świetnie zagrany, uśmiałam się do łez ... Polecam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do łez to chyba lekka przesada ;) Było dość fajnie, ale uważam, że bez rewelacji. Warto jednak zobaczyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Elli niewiele potrzeba najwyraźniej :) było po prostu w porządku, ale spodziewaliśmy się czegoś lepszego

Opinia

Sztuka lekka, łatwa i przyjemna. Dość zabawna, ale nie było też rewelacji. Duet Żak-Barciś jak wiadomo fantastycznie dobrany. Pani Arlak bardzo pozytywna. Jeśli chodzi o Panią Michalską i pokerowych przyjaciół to mogłoby ich nie być ;) ale wśród nich najlepiej spisał się Pan Wieliński. Skarga ok, ale aktor, który był w zastępstwie Wysockiego był strasznie irytujący... Mogliby mniej krzyczeć (nagłośnienie jest bardzo dobre), a Oscar mógłby palić aromatyzowane cygara ;) Zdziwiłam się, gdy publiczność była przeszczęśliwa i najgłośniej się śmiała w momencie wypowiedzenia przez aktora przekleństwa "ku...". Pomimo tego, że spodziewałam się czegoś więcej to bardzo się cieszę, że mogłam uczestniczyć w tym wydarzeniu i zachęcam do zakupu biletów przy następnej okazji (nie koniecznie tych najdroższych). Zawsze mnie cieszą gościnne teatry w Gdyni i szkoda, że nie mogę być na każdym przedstawieniu.
Spektakl zakończył się bez owacji na stojąco. Pozdrawiam wszystkich :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedy w Gdyni wystąpią?

Inne tematy z forum Kultura

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...

Tydzień, nie dłużej... (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Tydzień, nie dłużej... . Teatr Kwadrat w Warszawie Tydzień, nie dłużej......

Quo vadis (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Quo vadis . - Wartka akcja, krwiste postaci, wyrazisty wątek miłosny,...

do góry