Widok

Dziwne ceny biletów SKM

Otóż 2 dni temu kupiłem bilet w biletomacie na stacji Śródmieście Gdańsk do stacji: Gdynia Redłowo za 5.20, następnie w drodze powrotnej kupiłem bilet na stacji Gdynia Wzg.Św.Maksymiliana do stacji Śródmieście Gdańsk za 6,50 zł
Dziś natomiast w biletomacie na stacji Śródmieście nie kupiłem bo biletomat był zepsuty (zablokowany na logowaniu) i zakupiłem bilet w kolejce na trase do stacji ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niezłymi kwotami obracasz w życiu...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 46

Jedno co powiem

Jak kupowałeś w SKMce i nie powiedziałeś konduktorowi, że automat jest zepsuty to Ci dowalił opłatę dodatkową 2,80 zł. Kwota się zgadza 5,20 plua 2,80 to 8 zł. Taką opłatę dowalają, jak niby na stacji mogłeś kupić czy to w kasie czy w automacie, jakby Ci łaskę robili, że bilet sprzedadzą, jeszcze dodatek za to mają... Ale dlaczego wracając tyle zapłaciłeś to ja nie wiem.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bzdura

Konduktor dolicza opłatę tylko wtedy, kiedy na stacji nie ma kasy lub jest nieczynna, biletomat (obojętnie czy sprawny czy niesprawny) nie ma nic do tego.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam apke Jakdojade
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

cała

cała ta komunikacja w trojmieście to jeden wielki cyrk
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

aplikacja koleo

zawiodła? czy nie umiesz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zapłaciłeś 5,20 że Śródmieścia do Redłowa ale wracałeś już z Maksymiliana więc większą ilość kilometrów i dlatego 6,50. Resztę wytłumaczyli już inni
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Błąd

Opłata za wydanie biletu w pociągu to 4 zł. Kombinuj dalej.

Niesamowite

SKM śmiechu warta

Z leszczynek do Gdańsk Śródmieście bilet 8 zł kupiony w pociągu powrót z Gdańsk Śródmieście do leszczynek bilet w biletomacie 10 zł
Bilet 8 zł normalny
Dla seniora zniżka 25 % z 8 zł to 7,56 zł oszukują wszędzie gdzie się da

Ulgi?

A ulgi chociaż w tych biletomatach prawidłowo były ustawione czy na chybił trafił jak większość?

Czy to zadanie maturalne?
do góry