Widok
Dziwne
Jak czytam opinie niektórych osób to wydaje mi się, że na korytarzach powinienem spotykać same zaspane, odcięte od świata osoby. Dobrze, że tak nie jest. Zdałem w jedynce pierwszy rok i jestem bardzo zadowolony. Ludzie spoko, można znaleźć naprawdę dobra ekipę. Co do nauki to jestem w klasie matematycznej i jakoś nigdy jeszcze nie zarwałem nocki. Uczę się przedmiotów zdawanych na maturze, z resztą daje sobie spokój, a mimo to są 4. Naprawdę dziwią mnie opinie ludzi, którym ta szkoła wyprała mózg. Stwierdzenia "Nie śpij, kuj" w tej szkole są rzucane raczej jako dowcip, a dopiero na forach ludzie rozpisują się jak to im szkoła życie kradnie. Pozdrawiam
Moja ocena
I Liceum Ogólnokształcące
kategoria: Szkoły średnie
poziom nauczania: 5
wyposażenie: 4
zajęcia dodatkowe: 5
bezpieczeństwo: 5
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6
Hej kolego z klasy :)
Zgadzam się w 100%, zwracać należy uwagę na te przedmioty z których piszesz maturę, z reszty, nawet jak je olewasz, masz co najmniej 4.
Ja również polecam szkołę, ale tylko dla zdolnych i zdyscyplinowanych (no powiedzmy). Atmosfera w szkole jest super, wszyscy są mili i przyjemni a każdy inny, nietypowy. Nie ma żadnych dresów i pustych lalek, sama ELYTA :)
Zgadzam się w 100%, zwracać należy uwagę na te przedmioty z których piszesz maturę, z reszty, nawet jak je olewasz, masz co najmniej 4.
Ja również polecam szkołę, ale tylko dla zdolnych i zdyscyplinowanych (no powiedzmy). Atmosfera w szkole jest super, wszyscy są mili i przyjemni a każdy inny, nietypowy. Nie ma żadnych dresów i pustych lalek, sama ELYTA :)