Widok
Dziwne za co placa spiacemu policjantowi.
Witam panow policjantow którzy wysypiaja sie na sluzbie.26.02.2013 godz 17:15 radiowoz nr boczny N129 lub N126 Widze was czesto(i dobrze) ale jak ja jestem w pracy spac nie moge ! Po pierwsze kierowca kieruje a policjant z boku fotel na lezaco i spi. Mialem sposobnosc pilnowac czegos o co prosili mnie policjanci. Wychodzac pózna na papierocha , pora silnik radjowozu pracowal( byla pozna jesien) a policjanci smacznie spali a ja ich obiekt afery ktorego ruszyć nie bylo mozna poproszono o schowanie w piwnicy. Pomagalem kiedys policji ale po pewnym incydencie PANOWIE POLICJANCI okazali sie wredni. Postanowilem tez takim byc a dla cywila niewiedza prawa bywa szkodliwa. ( PROSICIE O WYLEGITYMOWANIE WIEC TEZ POWIEDZCIE CO GROZI ZA FALSZYWE PODANIE TOŻSAMOŚCI) Wiec trzymcie sie bo mam kamerke zawsze wlaczona widze jak jezdzicie i gdzie spicie na służbie. Zrobie wam zdjecia ,i podesle do komisarjatu waszego. Czujecie sie bezkarni a w szczegolnosci CI WIELCY. MACIE MIEC OCZY WSZEDZIE NIE TYLKO WLEPIONE W TYŁEK KOBIET PRZECHODZACYCH PRZEZ PASY. OGARNIJCIE SIE.