Widok

EMU-gdzie kupić?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Gdzie kupię oryginalne EMU w trójmieście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście chodzi mi stacjonarnie:)
w Galerii Bałtyckiej, ale tam zapłacisz dużo drożej. Ja emu i inne buty kupuje w sklepie internetowym e-obuwie. Pierwszy raz jak zamawiałam tez się bałam ze mogą mi jakies "podróby" przysłać, ale zamawiałam dla siebie i dla moich dzieci i wszystko jest ok.
też kiedyś zamawiałam z e-obuwie, i było ok.
mam rozm. 36 ... i pierwsze jakie zamówiłam to były krótkie emu z działu damskiego rozm 36 i to był mały błąd bo jednak ta wełna w środku trochę się zbiła i zrobiły się lekko luźne... ale następne były już 35 z działu dziecięcego ( praktycznie identyczny model, zwykłe brązowe bez żadnych kolorowych wstawek jak dla niektóre dla dzieci ), wtedy było już dobrze, i cena nawet niższa ;-)
Obrzydliwe obuwie!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba. W przypadku obuwia można jeszcze dodać- w czym czuje się komfortowo. Dla niektórych ważne jest, aby było sucho, ciepło i wygodnie.
Oczywiście jeśli ktoś ma ochotę to na oblodzone chodniki może wybrać się w kozakach na obcasie ;)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie każdemu musza się podobać ....., ale ja patrzę na to żeby było ciepło, a to są jedyne buty w jakich stopy mi nie kostnieją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Willa Krzywoustego (7 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

do góry