EPI-Centrum

Dermatolodzy Medycyna estetyczna Salony kosmetyczne

Gdańsk, Władysława Pniewskiego 3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karolina - ocena Wykonałam depilacje i zamykanie naczynek . Jestem zachwycona efektami i...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 stycznia 2024

E.K. - opinia wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera. Panie bardzo dokładnie odpowiadają na pytania co do...
~E.K.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 11 lutego 2021

Polecam serdecznie! wątek zamknięty Przed ślubem skorzystałam z kilku zabiegów w Epi Centrum i zarówno na twarzy...
~Gosia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 listopada 2017

Nigdy więcej - Kriolipoliza efekty uboczne trwałe uszkodzenie wątek zamknięty Pani zabieg wykonała w miejscu w którym nie prosiłam, tłumacząc , ze tkanka...
~Angelika
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 lipca 2017

Polecam wątek zamknięty Dbają o zdrowie klienta a nie o kase.. Dobra porada, dobrze wykonane zabiegi,...
~Aaaa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 maja 2017

Petit Lady wątek zamknięty Polecam Wszystkim Paniom!!! Warto skorzystać i mieć komfort życia zaraz po...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 czerwca 2016

Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie!!! wątek zamknięty Już któryś raz korzystam z usług tej Kliniki i jestem bardzo zadowolona!...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 listopada 2016

Laserowe usuwanie owlosienia wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam. Zostalam poparzona laserem,po czym usłyszałam,ze...
~Klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 września 2016

depilacja laserowa wątek zamknięty Jestem, a raczej byłam, stałą klientką - dużo sie zmieniło, niestety na...
~ja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 maja 2016

depilacja laserowa wątek zamknięty Polecam depilację laserową wykonywaną przez Panią Justynę, świetne podejście...
~Marzena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 stycznia 2016

Polecam wątek zamknięty P.Patrycja świetny fachowiec, depilacja idealnie wykonana i w końcu brak...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 stycznia 2016

Depilacja Laserowa Epi Centrum wątek zamknięty Polecam pania Patrycje!!! Profesjonalistka w 100%!!! Miła, sympatyczna i...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 grudnia 2015

Jestem bardzo zadowolona! wątek zamknięty Chciałabym się podzielić moimi wrażeniami z obsługi i zabiegów z których...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 listopada 2015

Profesjonalna i godna polecenia obsługa najwyższej jakości !!! wątek zamknięty W tym roku skorzystałam z usług kliniki i mogę polecić najwyższą jakość i...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 listopada 2015

Depilacja wątek zamknięty Pani Patrycjo bardzo dziekuję! Skorzystałam z depilacji bikini jestem...
~justyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 listopada 2015

PEELING WĘGLOWY wątek zamknięty Wcześniej korzystałam w innych salonach z mikrodermabrazji diamentowej, ale...
~Renata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 listopada 2015

Depilacja laserowa w Epi Centrum wątek zamknięty Polecam zabiegi depilacji laserowej szczególnie w wykonaniu pani Justyny....
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 listopada 2015

Miła i fachowa obsługa wątek zamknięty Polecam zabieg depilacji laserowej. Profesjonalnie i komfortowo, jestem...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 października 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

18

wątków

do góry