Widok

EVENT ktos pracowal?

siema ktos wie moze cos na temat klubu event i pracy w tym miejscu? dostałam propozycje pracy w tym klubie i waham się, boję się przekrętu ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
jak by nie było napaleńców którzy chodzą do takich klubów to nie byłoby takich klubów, a dziewczyny chcą dobrze zarabiać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
czytając Twoją wypowiedź dochodzę do wniosku, że to Twoje jak sama to powiedziałaś "puściły zwieracze z wrażenia"... Piszesz o elokwencji i udajesz osobę elokwentną, lecz w trakcie pisania swojej wypowiedzi chyba się zdradziłaś używając prostackich i infantylnych zwrotów.
Tak ze szczerego serce Ci życzę, gdy piszesz coś na forum i zakładasz maskę inteligencji, kilka razy przeczytaj co napisałaś :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć Dziewczyny,

Nikomu nie polecam pracy Dla "Agnecji Marketingowo Reklamowej Event". Przepracowałam tam parę dni i to był mój największy zawodowy koszmar. Praca po 13-16 godzin, z czego defacto robią się prawie dwa etaty (więc zarobiona kasa, to żadna rewelacja, tymbardziej że w godzinach nocnych), i człowiek nie ma praktycznie życia. Do tego dochodzą trudności aby doprosić się o swoje pieniądze, dla przykładu, nie wiem, jakim cudem, ale jak przeliczyłam sobie liczbę przepracowanych godzin w stosunku do wypłaty, kórą otrzymałam, to wyszło mi jakieś 3,80 za godzinę! Plus nie mogę się doprosić o zwrot za bilety do Krakowa, w którym to odbywa się obowiązkowe szkolenie.
Jeśli chodzi o samą pracę, to trafiłam do klubu w Gdyni, w kórym miałam do czynienia z ostro szurniętą kierowniczką, wydzierającą się na każdym kroku i o poziomie kultury osobistej równym zeru (jak nie gorzej). Dodatkowo, niby to tylko taniec ale co się dzieje w prywatnych pokojach, to inna bajka, nasłuchałam się niejednego od tancerek. Prawda jest taka, że dzieje się tyle, na ile tancerka pozwoli. Ponadto siadaniem okrakiem na kliencie i udawanie ruchów kopulacyjnych, nie jest już takie niewinne jak taniec, a takie rzeczy dzieją się na głównej sali. Generalnie podejście do klienta jest jak do śmiecia, byleby tylko płacił masakryczne pieniądze za drinki. Poziom tych klubów nie ma nic ale to nic wspólnego ze słowem "exclusive".
Na maksa NIE POLECAM. Nie warto, a człowiek tylko zszarpie sobie nerwy..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Część cieszę się,ze znalazlam tyle świeżych wiadomości.Wlasnie podpisalam umowę szkoleniowa w Krakowie,niedlugo jade.Możesz opisać jak wygląda tam każdy dzień,gdzie jest szkolenie,gdzie się mieszka,jakie warunki?z jakimi ludzmi sie pracuje na miejscu,a z jakimi w Gdyni?co z wyplacaniem diet?Jak wygląda sprawa po powrocie?czy po szkoleniu musisz u nich pracować?gdzie w Gdyni dokladnie mieści się ich klub?czy barmanki samo sa traktowane jak tancerki?czy jest bezpiecznie?do których godz.się pracuje?będę bardzo wdzięczna za ODP.na te wszystkie pytania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
barmanka-ja też jade na szkolenie 12.02 do Krakowa z Gdańska. A Ty kiedy?
Najpierw czekam na odpowiedź na wcześniejsze zadane pytania. Mam nadzieje, że się pojawią.
hej Była Pracowniczka udziel jak możesz odpowiedzi na pytania od barmanki, wiele osób by chętnie się upewniło o co w tym wszystkim chodzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć,
Ja też wybieram się na szkolenie do Krakowa w dniu 12.02. Napisz do mnie: gg 7941357

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
chyba nigdy tam nie byłaś/ nie byłeś ! praca jest super! ja jestem bardzo zadowolona, mam extra atmosfere, zarabiam dobrze i jest tam pełen monitoring i bezpieczeństwa. mają zasady i nie wpuszczają kobiet, wielkie mi rzeczy. night klub tylko dla panów, tak powinno być

kelnerka :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Napisz proszę wiecej o Event, też mam z nimi problem, nie chca mi zapłacić za usługę, tylko wynajeli prawnika i kłamstwa fabrykują na mój temat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej :) Ja również jadę 12.02 do Krakowa na szkolenie z Częstochowy. Jak coś to piszcie na maila: myszkaa_miki@o2.pl
ja pracuje cały czas w Warszawie jako kelnerka :) wszystko jest naprawdę ok i nie masz się co bać. Fajna atmosfera, dobre zarobki. Wiadomo praca nocą wiec trzeba się przestawić. :):):):) polecam buziakiii
nie wiem dlaczego wg Ciebie brak mózgu mają osoby na stanowisku promotorek, przecież to nie żaden wstyd! praca jak każda inna, powstydzić by się mogły te, które stoją na poboczu i machają na tiry.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma czego sie bać i zastanawiać, praca taka jak każda inna, ja pracuje w Sopocie jako kelnerka i mi sie podoba, jestem zadowolona z kasy to najważniejsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
praca spoko, na początku miałam obawy tak jak i inne dziewczyny,ale na szkoleniu się wszystkiego dowiedziałam i na prawde nie ma się czego bać. Wczesniej pracowałam w innej dyskotece i praca taka sama praktycznie...no z tym wyjątkiem , że zarobki w evencie są duuuuuużo lepsze.
chyba każdy na początku ma obawy ale na szkoleniu poznałam tyle fajnych dziewczyn, że głowa mała :) zgrałyśmy się, a później każda z nas wyjechała do innego miasta ale utrzymujemy ze sobą kontakt :)) polecam tą firmę i pracę, można zdobyć doświadczenie, poznać fajnych ludzi, a dodatkowo jeszcze nieźle zarobić :) żyć nie umierać :))
Ja pracuję w Event jako barmanka, pracę polecam a w szczególności zarobki :) Przed rozpoczęciem pracy przeszłam szkolenie, fajnie bo nigdy nie pracowałam wcześniej jako barmanka i nie miałam żadnego doświadczenia. Kasę wypłacają , umowę mam więc jest ok :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Łatwo oceniać kogoś po tym co piszą gazety, mówi telewizja, a tak naprawdę to nikt osobiście nie zna i nie zna tego w jaki sposób funkcjonuje firma Event. Najlepiej stwierdzić to pracując i naprawdę angażując się w swoje obowiązki, a to z pewnością przyniesie satysfakcję zawodową oraz finansową właśnie w w firmie Event!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja widziałem pod klubem Cocomo naprawdę ładne i atrakcyjne dziewczyny, np w Krynicy, świetnie pracowały i naprawdę bosko zapraszały nas do klubu. Szkoda, że te dziewczyny tylko rozdają foldery reklamowe, a kiedy chciałem umówić się z jedną odmówiła, a szkoda ...
Czasem warto poświęcić się firmie po to, żeby dostawać zarąbistą kasę. Przez dwa lata jesteś w stanie zarobić na ładne mieszkanie! Więc o jakim braku szacunku mówicie?!!!
do góry