Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Brak konsekwencji w cenach! wątek zamknięty Jakiś czas temu korzystałem z usługi prania tapicerki i czyszczenia wnętrza...
~duet
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 maja 2015

Jedna z lepszych myjni w okolicy wątek zamknięty Jest to jedna z lepszych myjni w okolicy, samochód wychodzi czysty i pachnący...
~Łukasz
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 września 2014

Myjnia godna polecenia!!! wątek zamknięty Zostawiam autko w profesjonalnych rękach. Po godzinie szkoda mi nim...
~Rafał
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 lutego 2014

BARDZO zadowolony wątek zamknięty Skorzystałem dzisiaj z usług Eco&Fresh (pranie tapicerki + plastiki +...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 czerwca 2013

Myjnia na 6-tkę wątek zamknięty Pozostawiłam w myjni Eco&Fresh samochód VW POLO, który był bardzo zabrudzony...
~Marzena
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 maja 2013

Rewelacyjna myjnia i obsługa wątek zamknięty Polecam wszystkim co jeszcze nie mieli styczności z myjnią parową. Co do...
~gg
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 lipca 2012

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Usługi wykonywane są na najwyższym poziomie, bez odwalania tzw. fuszerki....
~Mateusz
-

dodano: 6 czerwca 2012

Polecam!!! wątek zamknięty Byłam mile zaskoczona po odbiorze mojego autka z tej myjni jak by mu kilka...
~Dorota
-

dodano: 23 kwietnia 2012

Super sprawa wątek zamknięty Nie chce ci sie stac w kolejce do myjni..dzwonisz,przyjezdza mily facet we...
~karol
-

dodano: 26 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry