Widok
Ed Sheeran - Gdańsk 2024
Opinie do imprezy: Ed Sheeran - Gdańsk 2024, 12 lipca 2024 godz. 20:30 - 22:30
Dlaczego uważasz, że polscy artyści powinni mniej zarabiać?
Jeżeli potrafią wyprzedać cały stadion to znaczy, że ceny są rynkowe.
Żal, że polscy twórcy nie mogą się przebić i pokazać Polskiej kultury w mainstreamie. Ja życzę im światowych sukcesów i ani trochę mnie nie boli, że zarabiają. Tym bardziej, jeżeli ktoś uznaje to za wartosciowe i płaci za bilety.
Żal, że polscy twórcy nie mogą się przebić i pokazać Polskiej kultury w mainstreamie. Ja życzę im światowych sukcesów i ani trochę mnie nie boli, że zarabiają. Tym bardziej, jeżeli ktoś uznaje to za wartosciowe i płaci za bilety.
Hmm
"Żal, że polscy twórcy nie mogą się przebić i pokazać Polskiej kultury w mainstreamie." To akurat ciekawe, bo wspomnieni polscy artyści raczej w innych rejonach nie brylują. Generalnie uważam, że zarówno polski, jak i zagraniczny pop to dno, z którego, oprócz finansowego zadowolenia, ciężko się wydostać :(
Niezgodzę się
Mamy artystów i celebrytów. Utalentowany artysta jest w stanie przemycić sztukę do komercji. Pasją się nie najesz, trzeba zarabiać. Jeżeli żyjesz z muzyki to musisz grać to czego ludzie chcą słuchać, to jest właśnie pop. Ważne, żeby na tym nie poprzestać.
O celebrytach nie ma co dyskutować...
O celebrytach nie ma co dyskutować...