Widok
Ed Sheeran - Gdańsk 2024
[lead]Po wyprzedaniu biletów na koncerty w Warszawie z zeszłego roku, Ed Sheeran wraca do Polski! Artysta wystąpi 12 i 13 lipca 2024 r. na Polsat Plus Arena Gdańsk. Koncert w Gdańsku to nie lada gratka dla fanów Eda Sheerana. Artysta słynie z energetycznych występów i z pewnością porwie publiczność do tańca.[/lead]• 16:00 - Otwarcie bram• 18:00-18:30 - Występ otwierający: Dawid Tyszkowski• ...
więcej
więcej
Dlaczego uważasz, że polscy artyści powinni mniej zarabiać?
Jeżeli potrafią wyprzedać cały stadion to znaczy, że ceny są rynkowe.
Żal, że polscy twórcy nie mogą się przebić i pokazać Polskiej kultury w mainstreamie. Ja życzę im światowych sukcesów i ani trochę mnie nie boli, że zarabiają. Tym bardziej, jeżeli ktoś uznaje to za wartosciowe i płaci za bilety.
Żal, że polscy twórcy nie mogą się przebić i pokazać Polskiej kultury w mainstreamie. Ja życzę im światowych sukcesów i ani trochę mnie nie boli, że zarabiają. Tym bardziej, jeżeli ktoś uznaje to za wartosciowe i płaci za bilety.
Hmm
"Żal, że polscy twórcy nie mogą się przebić i pokazać Polskiej kultury w mainstreamie." To akurat ciekawe, bo wspomnieni polscy artyści raczej w innych rejonach nie brylują. Generalnie uważam, że zarówno polski, jak i zagraniczny pop to dno, z którego, oprócz finansowego zadowolenia, ciężko się wydostać :(
Niezgodzę się
Mamy artystów i celebrytów. Utalentowany artysta jest w stanie przemycić sztukę do komercji. Pasją się nie najesz, trzeba zarabiać. Jeżeli żyjesz z muzyki to musisz grać to czego ludzie chcą słuchać, to jest właśnie pop. Ważne, żeby na tym nie poprzestać.
O celebrytach nie ma co dyskutować...
O celebrytach nie ma co dyskutować...