Widok
Ja mam porównanie. córka uczyła się gry na pianinie pół roku w porartcie i nic nie umiała, nuty Pan jej pisał w zeszycie nutowym, tracił na to czas lekcji, czsęto się spózniał i nie odrabiał czasu zajęć.
Zrezygnowaliśmy i od dwóch lat uczymy się w EduArt&Fun. I od razu widać było że organizacja nauki jest na wysokim poziomie. Materiały dostała drukowane na pierwszej lekcji, podręczniki, po pół roku czytała nuty w obydwu kluczach, ma dzisiaj przerobiony cały segregator piosenek i utworków, zna akordy. Lekcje są punktuallne. Mają też w szkole Muzycznej Music fun prawdziwe pianino co jest myśle bardzo ważne dla dobrej techniki gry. Są przesłuchania, koncerty 4 razy w roku szkolnym. czego w Porarcie nie uświadczyliśmy. Tak że moje doświadczenia są na korzyść Edu Art&Funu. I jeszcze umuzykalniające zajęcia są super dla maluchów.z synem chodzę i widzę że się bardzo rozwija jesli chodzi o mowę i muzykalność. Tam podejście jest takie ze dziecko jest na pierwszym planie a nie bicie piany na własny ich temat i to się czuje.
Zrezygnowaliśmy i od dwóch lat uczymy się w EduArt&Fun. I od razu widać było że organizacja nauki jest na wysokim poziomie. Materiały dostała drukowane na pierwszej lekcji, podręczniki, po pół roku czytała nuty w obydwu kluczach, ma dzisiaj przerobiony cały segregator piosenek i utworków, zna akordy. Lekcje są punktuallne. Mają też w szkole Muzycznej Music fun prawdziwe pianino co jest myśle bardzo ważne dla dobrej techniki gry. Są przesłuchania, koncerty 4 razy w roku szkolnym. czego w Porarcie nie uświadczyliśmy. Tak że moje doświadczenia są na korzyść Edu Art&Funu. I jeszcze umuzykalniające zajęcia są super dla maluchów.z synem chodzę i widzę że się bardzo rozwija jesli chodzi o mowę i muzykalność. Tam podejście jest takie ze dziecko jest na pierwszym planie a nie bicie piany na własny ich temat i to się czuje.
Ani jedno ani drugie nie jest szkołą muzyczną nie wiem skąd pomysł żeby używać takiej nazwy .A grać po kilku latach nauki tylko piosenki to porażka już powinna być grana prawdziwa literatura muzyczna.oprócz tego pianino powinno stać w domu a dziecko powinno na nim ćwiczyć regularnie jeżeli to ma być zabawa to oba te miejsca się do tego nadają
Nie nadają się......miejsce gdzie dziecko rozwija sié muzycznie tak ze zdaje od razu do trzeciej klasy szkoly muzycznej publicznej...nie nadaje się.....gdzie rozwija swoje pasje ppd okiem absolwentów akademii muzycznej -zamknąć nie nadaje się.....a Twoja Baninska mentalnosc do czegos sie nadaje komentatorze ?
Nie nadają się......miejsce gdzie dziecko rozwija sié muzycznie tak ze zdaje od razu do trzeciej klasy szkoly muzycznej publicznej...nie nadaje się.....gdzie rozwija swoje pasje ppd okiem absolwentów akademii muzycznej -zamknąć nie nadaje się.....gdzie leca kawalki Bacha I Prokofiewa ale I harry poter.....nie nadaje sie....rosyjska szkola pokutuje Ci w glowie. I a Twoja Baninska mentalnosc do czegos sie nadaje komentatorze ?
Pani komputer wrzuca kilka razy odp . Czyli jest pani autorka o tym. Jak się pisze poprawnie nazwę edu o tym jakie korzyści były lepsze po zmianie ma edu oraz o tym jaka pan ma mentalność . Czyli jedyna osoba ktoś w kilku wypowiedziach wielbi edu tylko pod różnymi nickami. Cóż . Ilość like pod wypowiedziami port są bardziej wiarygodne jednak
Zdecydowanie nie jestem Panią tylko Panem I nie pracuje w edu tylko szanuje to co robią bo mam tam troje dzieci/ I pod pytaniem w poscie jak I odppwiedziami chwalebnymi portartu pojawiaja sue te same numery IP tego nie widac?takie
prowokacje na forum są naprawdę bez sensu. I trzeba mieć nadziejé ze czytelnik z przymrużeniem oka I drwiącym uŝmiechem pomysli o autorze/autorce takich pytań
prowokacje na forum są naprawdę bez sensu. I trzeba mieć nadziejé ze czytelnik z przymrużeniem oka I drwiącym uŝmiechem pomysli o autorze/autorce takich pytań
Mialam dylemat, gdy chcialam wyslac na zajecia moje dzieci, wygralo Edu Art&Fun. I niezmiennie uwazam, ze to dobry wybor. Córka chętnie chodzi na lekcje skrzypiec nawet w soboty. Druga córka co tydzień z zajęć gimnastyki przychodzi zadowolona i z nową umiejętnością. Niedawno zorganizowany przez szkołę koncert pokazał, że uczeszczajace tam dzieci robią postępy i rozwijają się muzycznie. Nauczyciele są pełni pasji i bardzo się angażują w swoją pracę. Miałam też okazję uczestniczyć z siostrzencem na zajęciach z angielskiego dla maluszków i zajeciach Pomelody, nie wiem, kto się lepiej bawił, ja czy on. Fajna, domowa atmosfera i dużo aktywności stymulujacych rozwój dziecka. Teraz wysyłam tam dzieci na polkolonie, same wybrały to miejsce spośród wszystkich dostępnych w okolicy ofert i domyślam sie, ze miedzy innymi dzieki panujacej tam atmosferze nauki poprzez zabawę , a nie wszechobecnego nadęcia i przerostu formy nad trescia, jakie dostrzegłam w Porcie.