Widok

Egzamin kat. A? Bułka z masłem...

Po kursie w ośrodku MIX poszedłem na egzamin kat. A. Śmiać mi się w duchu chciało, bo na egazminie nie było ani jednej rzeczy, której bym na kursie nie robił co najmniej kilka razy. Czułem się tak, jakby motocykl jechał sam. Na koniec egzaminu usłyszałem od egzaminatora "Pozytywnie, bez uwag!". (Osoby zdające ze mną z innych ośrodków wysłuchiwały od egzaminatora krótszych lub dłuższych "kazań".) Ale to nie wszystko. Ośrodek MIX uczy nie jak zdać egzamnin, ale jak bezpiecznie jeździć. Tak naprawdę egzamin zadałem tylko dlatego, że nauczyłem się bezpiecznie jeździć. I za to panu Jackowi (mojemu instruktorowi i szefowi ośrodka w jednej osobie) dziękuję. PS. W ośrodku MIX uczą awaryjnego hamowania motocyklem z ominięciem przeszkody. Nie słyszałem, żeby uczyli tego w jakiejś innej szkole. A to bardzo pożyteczna życiowo umiejętność. Życiowo - bo może uratować życie motocyklisty. I jeszcze jedno - jeżeli podczas jazd Pan Jacek znudzonym głosem wydaje komendy co do kierunku jazdy i nic poza tym, to znaczy że już umiesz jeździć...
Moja ocena
Mix kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: -

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 5

czas trwania kursu: -

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Serdecznie pozdrawiam, dziękuję za "dobre słowo" i życzę bezpiecznego podróżowania na dwóch kołach.
Oby na drodze też nic Pana nie zaskoczyło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry