Widok
Ehh...Żonaci...
Ja już zgłupiałam kompletnie... czy mój rocznik jest taki pechowy, że plaga niepowodzeń w związkach? opowiadam w skrócie ostatnie dwa tygodnie z mojego życia
ja to tam szkoda gadać co mam w domu...ale...poznaje faceta, ktory lata za mną, okazuje się, że żonaty, lipa w domu...po latach cudem odnajduje mnie bardzo fajny kolega...oczywiście, żonaty, lipa w domu...
a ja zgłupiałam...nie wiem co myśleć i co robić...
do tego zmieniłam pracę, a w niej...aż mi się gorąco robi...fajny facet, który przypadł mi do gustu, ale jakoś nie zwraca na mnie uwagi...i...żonaty, nie wiem co w domu hehe
i tak sobie myslę, że nie zauważałam w swoim czasie wartościowych facetów,którzy probowli zwrocic na siebie moją uwagę, a teraz...jest już za pozno...:/
zdałam sobie sprawę, że często dokonujemy złych wyborów...zyjemy w pędzie przez co wiążemy się z nieodpowiednimi partnerami...zwracamy uwagę nie na to co trzeba...niby serce nie sługa, ale...oj żal mi...
ja to tam szkoda gadać co mam w domu...ale...poznaje faceta, ktory lata za mną, okazuje się, że żonaty, lipa w domu...po latach cudem odnajduje mnie bardzo fajny kolega...oczywiście, żonaty, lipa w domu...
a ja zgłupiałam...nie wiem co myśleć i co robić...
do tego zmieniłam pracę, a w niej...aż mi się gorąco robi...fajny facet, który przypadł mi do gustu, ale jakoś nie zwraca na mnie uwagi...i...żonaty, nie wiem co w domu hehe
i tak sobie myslę, że nie zauważałam w swoim czasie wartościowych facetów,którzy probowli zwrocic na siebie moją uwagę, a teraz...jest już za pozno...:/
zdałam sobie sprawę, że często dokonujemy złych wyborów...zyjemy w pędzie przez co wiążemy się z nieodpowiednimi partnerami...zwracamy uwagę nie na to co trzeba...niby serce nie sługa, ale...oj żal mi...
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
Droga Izabell, niestety ale w pewnym wieku kobieta bywa skazana na samotność, bo któż pozostał na placu boju? Facet po 30-tce, który jest kawalerem powinien już wzbudzać niepokój (wieczny kawaler, skakanie z kwiatka na kwiatek), rozwodnik (z odzysku, z garbem na plechach i traumą po ex-żonie - zawsze będzie podejrzliwy, że z Tobą czeka go to samo, co nią), itd...itd...
Oczywiście, że od reguły zdarzają się wyjątki ale są bardzo rzadkie, jak czterolistna koniczyna:)
Oczywiście, że od reguły zdarzają się wyjątki ale są bardzo rzadkie, jak czterolistna koniczyna:)
@Izabell
znalaźć normalnego partnera na życie w tych czasach graniczy z cudem.
Wielu żonatych facetów w wieku 30tu kilku lat szuka juz sobie kochanki, strach pomyśleć co będzie jak skończą 40:))
Zgadzam się z Halewiczem,że mężczyzna powinien być sporo starszy od kobiety ,ale weź znajdź 35-40 latka kawalera?:)
To niemozliwe, mężczyźni w tym wieku którzy nie mają żon mają zapewne juz spory bagaż: rozwód, dzieci itd
znalaźć normalnego partnera na życie w tych czasach graniczy z cudem.
Wielu żonatych facetów w wieku 30tu kilku lat szuka juz sobie kochanki, strach pomyśleć co będzie jak skończą 40:))
Zgadzam się z Halewiczem,że mężczyzna powinien być sporo starszy od kobiety ,ale weź znajdź 35-40 latka kawalera?:)
To niemozliwe, mężczyźni w tym wieku którzy nie mają żon mają zapewne juz spory bagaż: rozwód, dzieci itd