Widok
Każdy się masturbuje. Kto napisze, że nie, to skłamie. Jeśli tak Was to razi, to nagrajcie filmik i zgłoście gdzie chcecie. Ja miałam kiedyś sąsiada, który oglądał gazetki i od tego patrzenia robiło mu się niewygodnie w spodniach. Potem robił co przyjemne i wychodził z pokoju. Nie zasłaniał okna i gdy stałam wieczorem piętro wyżej na balkonie jakieś parę metrów od niego widziałam wszystko jak na dłoni. Nigdy o tym ani jemu, ani nikomu z naszych wspólnych znajomych nie wspomniałam. Mogłam wyjść a jednak zostawałam do końca. Może to ja byłam większym zboczeńcem gapiąc się na jego intymne doznania.
Dla mnie to nie jest normalne czlowiek ktory robi to z premedytacja pokazujac sie zeby ktos na niego patrzyl a nie dla wlasnej potrzeby , akurat w jego przypadku to nie jest dla wlasnej potrzeby . Niestety narazie nie mam okazji aby go nagrac i nie mam odpowiedniego sprzetu bo poprzedni sie nie nadawal bo z przyjemnoscia bym przekazala material gdzie trzeba , moze by go wyslali na leczenie . Mlody chlopak ktory powinien gunic sie po dyskotekach ale nie czychac w oknach .... zalosne