Widok

Elcar

Jestem bardzo zadowolona z Elcar, szkołę wybrałam sama i nie żałuję. Robiłam jednocześnie kurs na motor(A2) i na samochód. Teorię robiłam przez internet z braku czasu. Egzamin teoretyczny na obie kategorie zdany za pierwszym razem. :) Jazdy na motorze miałam z Piotrem i bardzo dobrze je wspominam. Jazdy przebiegały w dobrej i luźnej atmosferze. Jeżeli chodzi o Piotra to świetny instruktor! Jego rady przydały mi się na egzaminie ale również wykorzystam je w życiu śmigając na motocyklu. Egzamin praktyczny zdany za 2 razem, gdyż za pierwszym zabrakło szczęścia i oblałam na placu. Jeszcze raz wielkie dzięki. :) Jazdy samochodem miałam z p. Marcinem. Godziny przemijały bardzo szybko w dobrej atmosferze. Lekcje prowadzone na bardzo dobrym poziomie i na luzie, wszystkie błędy omówione i przećwiczone. Brakować będzie mi dobrego humoru pana Marcina i jego rad podczas jazdy. Wspaniały instruktor. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem :) Jak nie wiecie jaką szkołę wybrać to nie ma lepszej od Elcar! Jeśli chodzi o instruktorów to tylko Piotr C i pan Marcin K, nie ma lepszych! Jeszcze raz serdecznie dziękuję. :)
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też robiłam kurs prawa jazdy w tej szkole i również mogę polecić
Nie wiem czy jeszcze pracuje tam Pan Wojtek, bo właśnie to on mnie uczył jeździć :)
Jest super instruktorem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry