Widok

Elena Anna Kara

Wesele Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny!
Jeszcze nie miałam ślubu, ale daję znać wcześniej, ponieważ jak sama szukałam sukni (chciałam odkupić) to nie było żadnej oferty, zawsze pojawiają się zbyt późno. ale już na przyszłość ogłaszam, że w październiku moja piękna Elena Anny Kary, w wersji śmietankowej, z trenem i pastelowo-rozowym paskiem, będzie na sprzedaż, w rozmiarze, który cięzko dostać (sama chcialam odkupic,ale mało filigranowych osob mialo cos do zaoferowania) czyli moim zdaniem 34;) lub może małe 36. wzrost- 159cm+ 11cm obcas. Wszystkie dodatki piękne- szal dzianinowy (nie sprzedam,za fajny), biżuterię (nie sprzedam, za piekna-;P), buty (nie sprzedam za wygodne;), kwiatki do włosów (bardzo gustowne), dłuuuugi welon( choć aż do wczoraj byłam przekonana, że wystąpię bez welonu- zmieniłam zdanie:)ale oczywiscie bede służyła w razie potrzeby radą. a w swoim czasie dostaniecie też zdjęcia. tymczasem pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,

Czy suknia nadal nadal jest na sprzedaż, poproszę o info.
sprenrzyn@wp.pl
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wydaje się,że 11 cm nie może być wygodne?A jednak:p trzeba umiec kupowac;) koturn to 2cm, a 9obcas. Intershoe- skórzane, pastelowo-różowe. Istnieją!
Duma mnie rozpiera. Goscie zachwyceni- najpierw myślałam, że robią to z przyzwoitosci ale starszyzna byla w niebo wzieta- to mnie upewnilo w szczerosci komplementow. Jestem baaaardzo zadowolona, bardzo wygodna suknia- mogłam smiało tańczyć i czuć się w niej naprawdę bardzo elegancko, subtelnie i swobodnie. nie wyobrazam sobie,ze ja sprzedam:p przywiazalam sie do niej:):) niebawem bede miala zdjecia- wtedy moge wyslac,zobaczyc jak pieknie sie prezentuje na filigranowych osobach. Ps. Wcz mielismy sesje, i kobiety zaczepiały mnie na ulicy mowiąc; "ale piękną ma Pani suknię" :):)
pochwal się gdzie takie wygodne buty kupiłaś :)
To daj znac jak sie podobala gosciom :)
Ja wstepnie szukam sukni dla siebie do odkupienia - mam 154 cm i tez bedzie ciezko pewnie!
image
do góry